EXCLUSIV / Rapid îşi ia golgheter

Situaţia de la Rapid este una cât se poate de grea. Riscăm să nu începem Liga 1 din cauza problemelor mari cu care ne confruntăm, dar măcar avem jucători la antrenamente. Şi jucători de o calitate interesantă. Dacă despre Alex Ioniţă I, Grigorie şi Ovidiu Herea v-am informat deja că se pregătesc sub comanda lui Dan Alexa, încă un nume nou şi interesant este cel al lui Valentin Alexandru. Dacă primii trei sunt foşti fotbalişti la Rapid, Vali Alexandru a jucat în sezonul trecut la Dunărea Călăraşi şi s-a mişcat chiar foarte bine. În fapt, atacantul din Popeşti Leordeni a fost chiar golgheterul ligii secunde.

Valentin Alexandru a marcat 27 de goluri în sezonul precedent, în sezonul regulat, play-off şi meciurile de baraj cu UTA. În total, 34 de meciuri şi 27 de goluri! Un atacant care ne poate ajuta în sezonul viitor. Asta dacă Valerii Moraru aduce bani, iar Aurel Brihac semnează contractele, că altfel tare mi-e că Herea, Alami, Grigorie, Ioniţă, Morar, Popa, Alexandru sau Kuşnir fac doar mişcare ca să nu rămână în urmă cu pregătirea fizică.

Valentin Alexandru are 24 de ani, 1.85 metri şi 85 de kilograme, iar de-a lungul timpului a jucat numai în ligile a doua şi a treia, la echipe precum Săgeata Năvodari, Juventus Bucureşti, Victoria Brăneşti, CS Otopeni, Academica Clinceni, Gloria Popeşti Leordeni şi Dunărea Călăraşi. Nu este un atacant care să impresioneze, până în 2015, mai sus de nivelul ligii a treia, astfel încât sezonul despre care vă vorbeam, în tricoul Dunării Călăraşi e cel mai bun din cariera lui.

vali alexandru

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!