Discutie / Oare o sa mai fie vreodata asa?!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Pe 28 februarie 1990, Rapid juca impotriva celor de la Farul in optimile Cupei Romaniei, dupa ce, cu o saptamana in urma, trecea in saisprezecimi de FC Arges (2-1).  Rapidul a pierdut (0-1), dar ne-a atras atentia, rasfoind presa vremii, inceputul cronicii meciului:

„In acest joc „cap de afis” al optimilor Cupei Romaniei, disputat pe stadionul Giulesti, n-au mai fost atatia spectatori ca la intalnirea cu FC Arges (doar aproximativ 10.000). Poate din cauza ploii, care s-a oprit cu vreo doua ore inainte startului sau din pricina transmisiei in direct la TV, care, sigur, a facut „ravagii” la incasari si pe celelalte cinci terenuri neutre din tara”

Cum suna… „Doar 10.000 de spectatori pe Giulesti din cauza ploii si a transmisiunii TV”. Credeti ca vom mai avea parte de astfel de cronici? Ce credeti ca e de facut pentru ca rapidistii sa vina din nou in numar mare pe stadion?

Asteptam raspunsurile voastre!

Foto: Gazeta Sporturilor – 1 martie 1990