Ce lovitură! Bartra trece de la Barcelona la Dortmund

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Borussia Dortmund a oficializat transferul internaționalului spaniol Marc Bartra (25 de ani), de la FC Barcelona. Nemții vor plăti în schimbul fundașului central doar 8 milioane de euro, atât cât era clauza de reziliere. Bartra juca la Barcelona de la vârsta de 12 ani, iar alături de echipa mare a câștigat 5 titluri de campion în Spania, două trofee ale Ligii Campionilor, două Supercupe ale Europei, două Cupe ale Spaniei, două supercupe ale Spaniei și un titlu mondial al cluburilor.

Plecarea lui Marc Bartra la Borussia Dortmund o obligă pe Barcelona să se mişte rapid. Catalanii par să-i fi găsit deja înlocuitor fundaşului în vârstă de 25 de ani: Samuel Umtiti de la Lyon. Potrivit Mundo Deportivo negocierile dintre Barcelona şi Lyon sunt extrem de avansate, iar jucătorul în vârstă de 22 de ani este aşteptat în curând pe Camp Nou. Umtiti poate juca atât ca fundaş central cât şi ca fundaş stânga. Samuel Umtiti va fi adversarul României în Grupa A la Campionatul European. Franţa – România este meciul de deschidere al acestei ediţii a turneului final.

Sursa: dolce-sport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required