Bianca: „Iubirea pentru Rapid nu va fi oprita de faliment”

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Una dintre suporterele Rapidului care s-au alaturat campaniei noastre de a strange laolalta 100.000 de rapidisti (click aici), este Bianca, o rapidista din Cavnic, Maramures, nu departe de Giulesti, dar nu cartierul din Bucuresti, ci una dintre localitatile despre care am scris AICI. In varsta de doar 17 ani, frumoasa maramuresanca ne-a spus ca tine cu Rapid doar de un an si jumatate, datorita relatiei de prietenie pe care a avut cu un rapidist. Nu a fost niciodata pe Giulesti, dar asta nu a impiedicat-o sa traiasca meciurile Rapidului ca si cum ar fi fost acolo: „Vedeam video-uri de pe Giulesti, galeria visinie… Era pur si simplu magnific, parca eram acolo si traiam emotiile… Era prea frumos. Abia astept ca in viitor sa am posibilitatea sa ajung pe Giulesti si sa fie un meci, sa simt fiorii, sa mi se facă pielea de gaina cand aud galeria…”  Bianca e de parere ca iubirea pentru Rapid va continua indiferent ce se intampla. (Ca e faliment, ca retrogradeaza…) si le transmite rapidistilor un mesaj simplu dar care exprima totul: „Rapidisti, iubiţi mereu Rapidul!”

Hai si tu cu noi pe drumul spre 100.000 de like-uri. Apasa AICI si invita-ti prietenii sa aprecieze 1923.ro. In felul acesta vom deveni si mai multi decat suntem deja!