Atac la suporteri din interior!

În contextul actual, o asemenea declaraţie nu denotă nimic altceva decât lipsă de bun simţ! Aşadar „Facem tot posibilul să salvăm clubul! Nu am ce să vorbesc eu cu suporterii, nu am nicio treabă cu ei. Anul trecut, am plătit din cauza lor 200.000 euro amenzi. Dacă nu le convine ce a făcut Moraru pînă acum să vină ei să preia clubul”, a spus Dinu Gheorghe pentru FANATIK.RO.

Carevasăzică Dinu Gheorghe atacă suporterii. Incredibil! Şi vorbeşte despre sume incredibile. Probabil că le confundă cu altele, plătite de Rapid, dar în alte buzunare. Sub formă de deconturi şi alte treburi. Sau sub formă de prime inexistente ca să fenteze vreun impozit, ceva… Probabil ştie mai bine. Să zici că Rapid a plătit din cauza suporterilor 200.000 de euro e jenant! Dacă ar prelua suporterii clubul, ar fi fix acelaşi lucru. Măcar nu s-ar acumula atâtea datorii şi nici banii de la juniori n-ar dispărea…

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae, atac subliminal la autorități: "Le era teamă că avem prea mulți"

4 COMENTARII

  1. exact si tot odata din cauza acei ‘suporteri minunati’ ma rog care se numesc suporteri, sau platit bai fratilor niste amenzi,la fiecare meci acasa/deplasare, se luau amenzi, avem niste suporteri unici, suntem o galerie unica in romania, suntem RAPID , asta suntem, dar din cauza unor ‘jeguri de suporteri cati sunt ei 50 100’ de prin peluza, mereu amenzi, injuraturi,patroni,copii,neveste, serios? copos de ce a plecat? pai cate pu.. in gura si in toata familia si’a luat de la anumite gunoaie de suporteri, alt exemplu, dani coman si lista ar putea continua, parerea mea e ca moldoveanu asta sa fie lasat sa vedem ce are de gand, pana una alta daca ramanea cioara aia de cristescu cu oligofrenu ala de zamfir se alegea mai rau prafu de noi, eu zic totusi ca taranushu asta chelios urmareste el ceva acum trebuie doar sa asteptam si sa vedem exact ce urmareste, faliment nu cred ca o sa fie totusi suntem Rapid,tot ce trebuie e sa asteptam, eu zic totusi ca or sa se rezolve probleme si o sa avem un start de campionat in liga 1, nu in liga 4 (cu toate ca parca mi’as fi dorit sa o luam de la 0 cum au facut cei de la timisoara, dar pe de alta parte sa muncit la promovarea asta, ar fii pacat) acum vedem ce se intampla, HAI RAPIDU!

  2. pentru dinu gheorghe mihail : ai uitat mihail acum 2 ani cand ai ajuns in stefan cel mare ca ai spus „ma bucur ca in sfarsit sunt acasa..”…..!? cate masti ai pe fata ? lasa-ne suta si du-te..!

  3. Dinu Gheorghe are dreptate. Unii dintre „”suporteri”” au facut mult rau Rapidului si ar trebui sa aibe bun simt si sa-i ceara scuze lui Copos pentru jignirilr pe care i le-au adus.

  4. Daca suporterii ar prelua clubul? Suporterii au avut clubul si l-au cedat gratis, dar nu inainte sa se asigure ca raman si ei cu ceva procente in buzunar.
    Astept, de ceva vreme, un semn de la actionarii minoritari (suporterii), dar ei tac. De ce?

LĂSAȚI UN MESAJ