FOTO / Lotul sub comanda lui Alexa

dan alexa dinamo
Dan Alexa împinge Dinamo spre B

Doar 13 jucători au fost prezenţi la reunirea Rapidului. Dan Alexa şi noul său secund, Costel Ilie, speră că şefii din Giuleşti vor reuşi să completeze cât mai repede lotul. Dinu Gheorghe le-a promis jucătorilor că Rapid nu va intra în faliment. „Este o decizie temporară, s-a făcut recurs, vedem, suntem puțini, aștept jucători cât mai repede”, a spus Alexa. Revenirea în Liga 1 nu îl sperie pe Dan Alexa, care speră că lotul va fi completat în cel mai scurt timp. „Am încredere că totul va fi ok, acum trebuie să vină jucătorii la pregătire”.

Echipa 1923.ro a aflat componenţa lotului care a venit la ProRapid la prima strigare. Interesant este că dintre cei 13, nu mai puţin de patru sunt portari! Este vorba despre Drăghia, Botaş, Manea şi Duţu, ultimul junior de 16 ani. Pe lângă ei, sub comanda lui Dan Alexa, Costel Ilie, Radu Lefter si Mihai Iosif au mai venit Nicolae Vasile, Adrian Avrămia, Raul Costin, Iulian Popa, Cristian Raiciu, Alexandru Potecea, Cătălin Ţîră, un junior şi Mădălin Martin. Dar cel din urmă va pleca la CSMS Iaşi, motiv pentru care nu este de luat în considerare pentru noul sezon.

Mai mult, o serie de fotbalişti precum Drăghia sau Ţîră îşi termină contractul la finalul lunii iunie şi încă nu se ştie care este soarta lor. La reunire nu a venit niciun fotbalist străin care a jucat în stagiunea precedentă în Giuleşti şi vă vom ţine la curent cu evoluţia situaţiei lor în zilele următoare, pe măsură ce vom avea informaţii.

reunire rapid 1

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required