Personajul nociv şi toxic loveşte iar

Personajul nociv şi toxic loveşte iar

Întrunit de urgență, vineri noapte, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis amânarea tuturor evenimentelor sportive ce ar fi trebuie să se desfășoare în acest weekend, după moartea lui Patrick Ekeng. Deocamdată, LPF nu a luat vreo decizie în privinţa jocurilor din Liga 1, însă antrenorul fcsb, este de părere că meciurile din ultima etapă ar trebui să se dispute.

Mai avem o etapă, dar trebuie să jucăm, să terminăm acest play-off, care a fost plin de evenimente. Ce s-a întâmplat aseară e ceva ce eu nu mi-aş dori să văd în fotbal. Noi ne pregătim de meci, vom pleca la Târgu Mureş, cred că se va juca această ultimă etapă. E bine că s-a amânat finala Cupei, cei de la Dinamo nu puteau juca după acest eveniment„, a declarat tehnicianul fcsb.

Sunt jucători şi probabil că le e teamă, dar viaţa merge înainte. Trebuie să trecem şi peste acest eveniment. Mai e o etapă, cei de la Dinamo mai au de jucat finala Cupei. Nimeni nu se mai gândeşte la fotbal, dar trebuie să mergem mai departe„, crede fcsb-istul. Antrenorul fcsb a fost întrebat dacă va avea o discuţie cu jucătorii săi pentru a afla dacă sunt prea afectaţi pentru a intra pe teren, în cazul în care etapa nu va fi reprogramată.

Îi întreb şi vă iau pe voi şi jucaţi voi. Ei sunt profesionişti şi trebuie să joace. Chiar dacă sunt afectaţi, ei trebuie să joace„, a fost răspunsul lui. De asemenea, tehnicianul, care a transmis condoleanţe familiei şi clubului Dinamo, crede că nu vânătoarea de vinovaţi este soluţia pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple pe terenurile de fotbal.

Tuturor ne pare rău. Cred eu că ar trebui să analizăm lucrurile foarte bine, să vedem ce avem de făcut de acum încolo, şi nu să căutăm vinovaţi. E un accident grav, a murit un copil, un jucător al lui Dinamo şi trebuie să ne asigurăm că nu se vor mai întâmpla astfel de evenimente. Eu nu sunt de acord cu lucrurile astea, să dăm vina pe salvare sau pe altcineva, ci trebuie să vedem ce e de făcut de acum încolo. E un moment greu pentru toată lumea„, a precizat.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!