Legiunea spaniolă, încă o promvoare

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Miquel Robuste, Rafa Jorda, Fran Cruz şi Miguel Angel Luque au sărbătorit în stil spaniol promovarea Rapidului în Liga 1. La celebrare au participat jumătăţile acestora, dar şi Javier Rodriguez, nutriţionistul Rapidului, alături de iubita sa. Interesant este că femeile din viaţa spaniolilor Rapidului le-au confecţionat acestora nişte tricouri speciale pentru a marca ascensiunea în prima ligă a României, tricouri pe care le puteţi observa în fotografia de grup de mai jos.

De altfel, succesul a adus mare bucurie pentru cei patru fotbalişti, bucurie pe care primii trei enumeraţi la început au mai gustat-o şi în trecut. Robuste şi Jorda în vara lui 2010, pe când jucau la Levante, formaţie cu care au promovat în Primera Division, iar Fran Cruz, a experimentat-o în 2014, când alături de Florin Andone, a dus Cordoba în primul eşalon al Spaniei. Din păcate, ultimul nu a apucat să şi joace în Primera, la fel cum s-a întâmplat cu ceilalţi doi colegi ai lui.

Noi sperăm ca toţi să joace cu Rapid în prima ligă, pentru că merită din plin şi pentru că sunt fotbalişti care, indubitabil, vor face faţă şi în primul eşalon din România. Fiindcă au valoare! Iar cifrele lor exprimă foarte clar acest lucru. Vă mulţumim tuturor pentru performanţele pe care le-aţi avut la Rapid în acest sezon şi pentru amprenta pe care aţi pus-o pe promovarea echipei!

robuste cu sotia

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required