„Pe noi ne fugareau sau intrau peste noi”

Rapid
Rapid unic! Marea Unire!

Mai multi suporteri ai Rapidului au fost prezenti in fata hotelului din Calarasi unde au fost cazati jucatorii giulesteni pentru a-i incuraja inaintea partidei din returul play-off-ului cu Dunarea, partida pierduta categoric cu 3-0, un gest care l-a lasat „masca” pe Florin Motroc, fost jucator emblematic al clubului de langa Podul Grant. La o zi dupa acest esec, Rapidul a mai fost lovit o data: FIFA a decis ca clubul sa fie depunctat pentru ca nu si-a achitat datoriile fata de un fost jucator.

Citesc zilnic tot ce apare despre Rapid. Stiu si ultima problema cu posibila depunctare. Am vazut ca o parte dintre suporteri i-au sustinut la Calarasi si am ramas tare impresionat, pentru ca generatia mea nu a vazut asa ceva. Mi-au dat lacrimile… Pe noi ne fugareau sau intrau peste noi in vestiar, sau ne asteptau in curtea clubului sa ne ia la suturi. Poate ca asta ar merita si cei de acum, pentru ca multi nu stiu ce inseamna Rapid. Nu inteleg cat de importanta este aceasta promovare, care e mai mult decat vitala. Va fi cumplit daca nu vor promova!

Cred ca sunt favoriti in continuare, dar sa bata Braila in etapa urmatoare. Daca vor fi depunctati nu vad cum sa mai revina. Sper sa achite cat mai repede banii catre respectivul jucator. Sper sa nu se ajunga la faliment. Fara Rapid fotbalul e mult mai sarac. Echipa asta este urmarita si daca va juca in Liga 3, important e sa nu dispara.”, a declarat Florin Motroc, la „Fluier final”.

Sursa: sptfm.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required