Moraru şi Gheorghe zic că plătesc

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Patronul Rapidului, Valerii Moraru, a spus că avocații Rapidului încearcă să-i plătească lui Rhema Obed suma pentru care giuleștenii au fost penalizați cu 6 puncte de către FIFA. „Contestăm depunctarea şi, între timp, vrem să-i plătim cei 57.000 de euro lui Obed. E un model care s-a mai folosit, inclusiv în Rusia. Acum lucrează avocaţii la asta. Sunt zeci de cazuri, de jucători care se judecă pentru datorii de zeci de mii de euro. Noua lege a insolvenţei nu ne apără de nimic. Noi trebuie să le plătim jucătorilor, pentru că altfel suntem depunctaţi. Sper să nu ni se ia punctele„, a declarat patronul Rapidului pentru Digi Sport.

Dinu Gheorghe, managerul sportiv al Rapidului, a declarat că penalizarea de 6 puncte nu va intra în vigoare, deoarece Valerii Moraru va plăti suma datorată lui Rhema Obed. Mai avem căi de atac, ne vom apăra cauza și sunt convins că vom avea de câștigat. Nu are rost să discutăm cine a greșit, cel care conduce acum plătește, nu are ce să facă! S-au făcut mai multe greșeli. Trebuia cerută o motivare în termen, nu s-a cerut și din cauza asta s-a accentuat puțin problema. Cazul putea fi închis foarte rapid, dar acum trebuie să rezolvăm noi. Vom demonstra că nu s-a plătit din motive obiective, va fi făcută plata și restul se rezolvă. Avem de dat 55.000 de euro către jucător și 7500 franci către FIFA, a spus Dinu Gheorghe la Dolce Sport.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required