Legiunea spaniolă, totul pentru Liga 1

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Victoria cu Dacia Unirea Brăila a fost adusă de golul lui Miquel Robuste. Fundaşul, abia revenit în primul unsprezece după o accidentare serioasă a marcat în chiar minutul 3. Al doilea lui gol pentru Rapid, la fel de important ca şi cel din toamna lui 2015, de pe terenul Dunării Călăraşi, când am bătut cu 1-0. Tot 1-0. O victorie importantă, dar care are un substrat foarte interesant. Evident, la Rapid jucătorii sunt neplătiţi de luni bune. Toţi însă îşi doresc cu orice preţ promovarea. Dar mai ales legiunea spaniolă!

Conform informaţiilor 1923.ro, Robuste, Cruz, Luque şi Jorda chiar au avut o discuţie între ei după înfrângerea de la Călăraşi care, în esenţă, a fost cam aceasta: „Trebuie să promovăm, băieţi! Este vorba despre orgoliul nostru de fotbalişti, nu mai contează alte lucruri, decât ca la finalul sezonului să facem fericiţi fanii Rapidului. Măcar din punct de vedere sportiv! Galeria Rapidului merită să fie în prima ligă! Să luptăm pentru aceşti suporteri minunaţi şi să le arătăm că suntem fotbalişti.”

Din fericire, mobilizarea aceasta pare să fi dat roade şi pe teren. Măcar momentan. Luque a centrat, iar Robuste a marcat. Unicul gol al unei victorii neconvingătoare, dar care este de o mare importanţă pentru Rapid. Sperăm ca ei să joace cel puţin la fel de bine şi în meciurile viitoare şi sperăm să reintre şi Jorda cât mai repede, fiindcă a demonstrat în meciurile jucate că este, într-adevăr, un atacant de clasă.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required