Farul – Rapid. Cât costă un bilet

Rapidiştii care vor să meargă la Constanţa pentru meciul Farul – Rapid care se va juca pe 18 mai, de la ora 18:00, pe stadionul Dumitru Antonescu, trebuie să ştie care sunt preţurile biletelor. Echipa 1923.ro a aflat că la peluză se poate intra cu 5 lei, în timp ce la tribună preţul unui tichet de acces la Farul – Rapid se ridică la 10 lei. Să mergem cât mai mulţi la Constanţa pentru că echipa are mare nevoie de noi pentru a fi purtată spre o victorie în deplasare. Venim după două eşecuri consuctive, aşa că de data asta trebuie să batem!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI

1 COMENTARIU

 1. A fost odata ca-n povesti, a fost ca niciodata…”un stilet in iarba care straluceste”.

  Javrele sint pe cale sa ia Cupa Romaniei. pe noi nu ne intereseaza. Noi vrem sa promovam. Sa „lom” 1.5 mil iepuroi de la televizii. Cind nu am fost in stare sa luam 300k.

  Cupa Romaniei, „stiletul care straluceste in iarba”, a ajuns sa fie o corvoada in Giulesti. In loc sa fie o prioritate. Prioritate 0.

  Altii aduna cupele si isi construiesc blazonul. Noi raminem cu povestea lui Iom Costea ( Dumnezeu sa-l odihnesca) cum ca am fi cistigat sase cupe la rind, unele dupa trei rejucari.

  Acum, nu ne mai intereseaza cupa. Vrem iepuroi. Nu stim sa ne adresam cu „domnule Moraru”, ne adresam cu cu „domnule Valerii”. Am devenit timpiti. Am uitat ca noi detinem recorduri in Cupa Romaniei. Si ca recordurile obliga. Ii lasam pe altii. Noi sintem domni, ce plm…

  La ultima finala, Razvan era pe banca si Pancu in teren. Am luat-o in gura cu toata increderea. Scarlatache , in minutul 34. Cine este Scarlatache? Unde joaca baiatul asta azi?

  Se cheama ca avem blazon, trsaditie si istorie. Ne jucam in picioare zi de zi blazonul , traditia si istoria. Pentru ce? Pentru un milion de iepuroi.

  Cum este posibil sa pierzi cu Berceni un meci de Cupa Romaniei? Raspuns: asa cum a pierdut Razvan la Braila inainte sa elimine Hamburger SV.

  Sa fim sinceri…Traim din cele sase (adica noua) finale cistigate inainte de razboi. Acum nu dam doi bani pe Cupa Romaniei. Avem o foame in git cit casa sa vedem iepuroi incit Cupa Romaniei, stiletul care stralucea odata in iarba, a devenit o babuta care trece strada la semafor cind noi gonim cu 100kmh spre milionul de iepuroi. Si ne sta in drum.

  Chestia asta n-am spus-o eu, a spus-o Viorel Moldovan. „Ti-am bagat un milion in cont”. Viorel Moldovan a uitat sa precizeze ce rezultate a avut in Cupa Romaniei.

  Nu ca ar fi interesat pe cineva. Dar in seara asta se joaca finala. Si noi nu sintem acolo.