Luati-vă bilet, Moraru nu plăteşte!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

S-a terminat. Susţinerea noastră are o limită, iar ăsta nu este Rapidul pe care ni-l dorim. Principalul vinovat? Valerii Moraru! Da, chiar patronul. Pentru că de când a venit nu se poate vorbi de vreo investiţie serioasă, ci doar de conjuncturi. Pentru a nu arunca însă cu acuze să vorbim puţin despre meciul care urmează, cu Dacia Unirea Brăila. Jucăm pe Giuleşti, de la ora 13:00, sâmbătă, însă există nenumărate probleme. Cea mai mare, conform informaţiilor 1923.ro, ar fi, se pare, cea legată de costurile organizatorice.

Este vorba despre 28.000 de lei pe care, aparent, Valerii Moraru, patronul Rapidului, refuză să îi plătească. O situaţie identică s-a petrecut înaintea meciului trecut, cu Dunărea Călăraşi, când omul de afaceri a refuzat achitarea serviciilor, iar partida s-a disputat doar datorită faptului că Radu Birlică, administratorul special al clubului, a reuşit să facă rost de bani. De la firma de bilete, care şi-a recuperat apoi deficitul din vanzarea biletelor. Aşadar, rapidişti, veniţi la meciul cu Brăila! Cumpăraţi bilete, că altfel e jale, fiindcă omul cu banii se pare că nu vrea să dea bani…

Am fi vrut să credem în continuare în Valerii Moraru, dar acţiunile lui de până acum, puse în balanţă, ne-au făcut să înţelegem cam care este situaţia. Iar faptul că nu vrea să achite nici măcar costurile de organizare pentru un meci spune multe! Sunt lucruri dureroase, dar pe care noi nu trebuie să le mai tolerăm sub nicio formă. E momentul să luăm atitudine, că nu se mai poate. Ori acest om face ceea ce trebuie pentru Rapid, ori trebuie să plece cât mai repede din Giuleşti, că apa lui a început să miroasă a Apa Sâmbetei!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

1 COMENTARIU

  1. Ce usor e de zis: „sa plece Moraru !” (si poate ca va si pleca). Si apoi ? Se bat oamenii sa preia Rapidul, nu ? Oare asta e sfarsitul ? Sigur ca nu vom muri, dar vom fi mult mai tristi…din pacate.