EXCLUSIV / Povestea unui tricou Adidas

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

La meciul Rapid – Dacia Unirea Brăila, Andrei Drăghia, portarul Rapidului, a apărut pe teren cu un tricou de joc negru, pe care scria Adidas! Nimic neobişnuit, dacă restul echipei n-ar juca cu echipamente cu însemnele Puma. 1923.ro s-a interesat pe marginea acestui subiect şi a identificat sursa acelui echipament. Se pare că înaintea acelei partide, Dinu Gheorghe i-a sugerat lui Andrei Drăghia să joace în negru, pentru a mai alunga din ghinion. Ca o superstiţie. Totul a mers de minune, Andrei n-a luat gol, motiv pentru care a purtat acelaşi echipament şi la meciul următor pe Giuleşti.

Cu Clinceni, când am bătut 3-1 şi am promovat. Aşadar, mişcarea a fost de bun augur. În spatele ei însă stă o întrebare mult mai amplă: Se schimbă sponsorul tehnic?! Rapid colaborează cu Puma de mulţi ani. Înainte a fost Lotto. Aşadar, în epoca modernă nu am avut niciodată Adidas. Să fie oare asta una dintre primele mutări ale lui Dinu Gheorghe în noul său mandat la Rapid? Aşteptăm cu mare interes şi, pe măsură ce vom avea informaţii, le vom împărtăşi şi cu voi.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required