Dinu Gheorghe: ”Pe 19 mai s-ar putea ca Rapid sa aiba un alt patron!”

DINU GHEORGHE dinamo
DINU GHEORGHE dat afara din cauza lui Dinamo

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Problemele de la Rapid continuă. FIFA a somat FRF să-i depuncteze pe giuleşteni,iar o eventuală pierdere de 6 puncte ar pune practic capăt speranţelor la promovare. Totuşi, preşedintele bucureştenilor e optimist şi speră ca echipa să revină în Liga 1.

Dinu Gheorghe a avut cuvinte de laudă şi pentru finanţatorul Valerii Moraru, dar susţine că patronul ar putea fi schimbat pe 19 mai, atunci când are loc procesul între Massone şi foştii finanţatori, Zamfir şi Cristescu.

„Dacă nu venea Moraru după tandemul Zamfir – Cristescu, Rapidul nu mai era astăzi. Eforturile acestui om au ţinut Rapidul aşa cum l-au ţinut. L-am sfătuit să ţină o conferinţă de presă prin care să arate ce a invesit, pe documente.

Aşteptăm 19 (n.r. – 19 mai) să vedem dacă se va schimba acţionariatul. S-ar putea pe 19 Rapid să aibă un alt patron. Se judecă procesul dintre domnul Massone şi foştii acţionari. Din ce am înţeles eu, Rapid a fost vândut de două ori. Pe 20 va fi alt litigiu, legat de cererea unor creditori. Cred că nu se va întâmpla nimic special pe 20. Dacă Rapid va promova lucrurile se vor schimba mult în bine.

Sunt momente dificile. Nu sunt uşor de gestionat. Acest an în liga a doua a contat foarte mult din punct de vedere financiar. E un deficit apărut, dar e important ca toată lumea să creadă. Noi credem că promovăm şi avem toate argumentele, cu toate că evoluţia de la Călăraşi ne-a nemulţumit pe toţi. Eu zic că valoarea echipei e cu totul alta şi eu sper ca în următorea perioadă să arătăm asta”, a spus „Vamă”, într-o conferinţă de presă.

După eşecul cu 0-3 de la Călăraşi, Rapid e pe locul 2 în Seria 1, la egalitate de puncte cu Dunărea, dar o eventuală depunctare ar duce echipa giuleşteană la 3 puncte în spatele Daciei Unirea Brăila (locul 3, care ar urca pe 2), echipă cu care se va duela sâmbătă, de la ora 13:00, în direct la Digi Sport 1.

„Jocul de mâine este pentru noi foarte important. Din punctul meu de vedere este cea mai bună echipă din serie, după Rapid. O echipă motivată, care trage la promovare”, a adăugat Dinu Gheorghe.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required