Bacău – Rapid 1-1. Multumim pentru tot!

morar
morar

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Orice s-ar spune, sunt campionii noştri! Bacău – Rapid s-a terminat 1-1, iar băieţii lui Dan Alexa au terminat cu fruntea sus sezonul. Neplătiţi şi fără condiţii, băieţii au fost ireproşabili şi au promovat cu trei puncte avans faţă de Dunărea Călăraşi. După o primă repriză slăbuţă, meciul a fost decis de inspiraţia lui Alexa care l-a băgat în teren pe Morar, de inspiraţia lui Morar, care a reluat excelent cu capul o minge centrată extrem de inspirat de Mădălin Martin, dar şi de golul din prelungiri al lui Vraciu. Acelaşi Vraciu care ne-a dat două şi pe Giuleşti…

De remarcat este şi prestaţia portarului Paul Botaş, în primul său joc la Rapid, chiar dacă are partea sa de vină la gol… Omul adus de la Voluntari a avut câteva intervenţii sigure, printre care şi un reflex salvator. Să nu mai vorbim de Robuste, care a avut o prestaţie aproape impecabilă. Ce să mai, băieţii au fost minunaţi şi la Bacău, pe un teren ruşinos, aşa cum a fost şi galeria. Rapid a promovat datorită jucătorilor, staff-ului tehnic şi suporterilor. Atât! Lor, fiecăruia în parte, trebuie să le mulţumim!

Dunărea Călăraşi nu a avut emoţii la Clinceni şi a bătut cu 3-0. Dar a rămas sub noi în clasament şi asta este tot ce contează!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required