„99 % meritul lui Alexa și jucătorilor”

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Dinu Gheorghe, președintele Rapidului, a salutat promovarea matematică a echipei din Giulești, care revine în Liga 1 după un sezon în eșalonul doi. ”Mai frumoasă așa promovarea decât altfel. Am avut un adversar extrem de motivat, o echipă bună, care, după niște înfrângeri usturătoare, au jucat foarte bine azi. La noi s-a acumulat puțin oboseala. Mai avem o etapă, la Bacău, apoi avem vreme să pregătim sezonul de anul viitor, din Liga 1”, a declarat Dinu Gheorghe la finalul meciului cu Academica Clinceni, câștigat cu 3-1 de vișinii.

Oficialul Rapidului le-a mulțumit și i-a felicitat pe Alexa și jucătorii săi pentru condițiile în care și-au dat sufletul pentru a obține promovarea. Totodată, Dinu ”Vamă” a declarat că speră ca patronul Valerii Moraru va decide să rămână la echipă, pentru că fără dânsul clubul n-ar mai fi existat.

„Noi am făcut tot ce trebuie să facem, nu am nicio emoție, cu privire la depunctare. Important e că ne-am făcut treaba pe teren, am bătut astăzi. Să vină banii la băieți! Această promovare aparține 99 la sută jucătorilor și lui Dan Alexa, împreună cu staff-ul lui. Este meritul lor aproape în totalitate. Au fost condiții grele, chiar foarte grele la un moment dat. Sunt băieți de mare caracter, au dovedit că-și respectă meseria, respectă acești suporteri, mai ales că au fost condiții grele la Rapid în acest sezon. Nu-mi rămâne decât să le spun ”Chapeau bas!”.În toamnă, dacă va fi omologat stadionul, vom juca în continuare aici, în Giulești. Vor fi schimbări de lot. Această echipă și-a făcut treaba, unii încheie contractele, unii vor continua, alții nu, vom aduce alții care să ne ajute să facem o figură frumoasă anul viitor. Avem obligația pentru lumea asta care iubește Rapidul și pentru cei care investesc bani să facem lucruri bune în Liga 1.”

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required