Vasile Maftei exclus de Ionel Ganea

maftei
Vasile Maftei a semnat!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

După un început de an peste așteptări, FC Voluntari nu a mai jucat la fel de bine, iar în ultima etapă a cedat pe teren propriu cu Concordia Chiajna, scor 1-2, într-un meci extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării. La Voluntari nu este liniște, iar scandalul de joi este un exemplu elocvent în acest sens. Ionel Ganea a decis să-l trimită la echipa a doua pe unul dintre cei mai experimentați jucători din lot, Vasile Maftei, de cele mai multe ori căpitanul ilfovenilor.

Fostul jucător al Rapidului, care a bifat 23 de meciuri în această ediție de campionat, trebuie să se prezinte de vineri la antrenamentele echipei a doua. „Da, este adevărat ce s-a întâmplat. În această dimineață, în jurul orei 10:30, antrenorul a intrat in vestiar și mi-a spus că pot pleca la echipa a doua, pentru că nu se mai bazează pe serviciile mele. Când am întrebat care sunt motivele pentru această decizie, Ionel nu mi-a dat nicio explicație.

De azi mă antrenez cu echipa a doua, sunt la dispoziția clubului, pentru că mai am contract până la finalul sezonului. Aștept să am o întâlnire cu cei din conducere, ca să mi se spună exact care e situația mea de acum încolo. Pot spune că am rămas surprins de decizie, mai ales că miercuri am avut o discuție cu Ionel ca de la antrenor la căpitan, în care spuneam că trebuie să strângem rândurile, să ne mobilizăm, mai ales că avem două înfrângeri. Mai multe nu vreau să comentez acum”, a fost reacția lui Maftei, pentru digisport.ro.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required