Suporterii au venit la ProRapid!

Pro Rapid
Pe vremea în care suporterii veneau la Pro Rapid

Suporterii Rapidului nu pot lăsa echipa la greu într-un moment precum cel dinaintea meciului Rapid – Dunărea Călăraşi. Astfel, câteva zeci de fani au venit joi, 28 aprilie, la ProRapid, baza de pregătire a jucătorilor lui Dan Alexa, pentru a cânta şi a-i încuraja pe aceştia cu o zi înaintea partidei foarte importante pe care aceştia o au în faţa echipei din Călăraşi. În sezonul regulat, Rapid a bătut Dunărea Călăraşi de două ori, în ambele meciuri cu scorul de 1-0, dar acum cele două meciuri merg cap la cap şi sunt la egalitate de puncte.

După înfrângerea de la Brăila, echipa lui Dan Alexa nu trece prin momente tocmai bune, mai ales din punct de vedere moral, motiv pentru care suporterii au dorit să demonstreze, aşa cum fac mereu, mai ales la greu, că Iulian Popa & co se pot baza pe ei. Gestul a fost unul superb şi impresionant şi suntem siguri că tribunele vor fi pline în această seară de la ora 17:30. Forţa Rapid! Victoria este singura care contează!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

1 COMENTARIU

  1. E nevoie de determinare, concentrare, înțelepciune, calm, presiune și agresivitate pozitive arătate în seara asta de toată echipa. Par multe de ”bifat”, dar se poate. Sper să putem cânta la sfârșitul meciului simplul, dar atât de importantul ”Ale-ale, mulțumim Rapidule!”.