Sunteti prea valorosi sa nu bateti!

Citeşti rândurile astea? Da, tu, Mădălin Martin! Şi tu, Nicolae Vasile! Probabil că vineri seară veţi fi pe teren din primul minut, aşa cum este şi normal, pentru că sunteţi doi jucători pe care Dan Alexa se bazează cu toată încrederea. Meritaţi acel loc în primul unsprezece! Ai înţeles, Andrei Drăghia? Dar, tu, George Tudoran?! Sunt ferm convins că da! Pentru că împotriva Dunării Călăraşi veţi fi, aşa cum e normal, între primii unsprezece. Aţi demonstrat că meritaţi acest loc la Rapid. Şi tu ai demonstrat asta, Iulian Popa! Ba chiar cu vârf şi îndesat prin cele 16 goluri marcate!

Voi toţi sunteţi prea valoroşi să obţineţi oricare alt rezultat decât o victorie cu Dunărea Călăraşi. Băieţi, nu uitaţi că jucaţi pe Giuleşti! Acolo unde Buzăul a luat patru în prima repriză. Bacău şi Pojorâta câte cinci, Brăila trei fără mari eforturi. Pe Dunărea am bătut-o doar cu 1-0 în sezonul regulat, dar rezultatul acelui meci trebuia să fie 9-2 la cum s-a desfăşurat. Asta dacă vorbim cu indulgenţă! Aţi înţeles, băieţi? Ai înţeles, Raul Costin?! Doar nu credeai că te-am uitat! Doar că ai jucat la un nivel suficient de înalt încât să mai ai nevoie de confirmarea valorii tale prin nişte cuvinte scrise aici.

Ţie Miquel Robuste, ce să-ţi mai zic? Am auzit că revii în primul unsprezece, iar asta nu e decât o mare bucurie, fiindcă toţi ştiu ce calitate ai. Luque! Poate că aşteptăm mai mult de la tine uneori, dar nu ne îndoim de valoarea ta! Doar nu te luau Barcelona şi Atletico Madrid degeaba în curtea lor. Nici tu, Fran Cruz, nu jucai peste 60 de meciuri în Segunda până la 24 de ani dacă nu erai fotbalist valoros. Cum să îţi pătezi CV-ul cu un rezultat negativ cu Dunărea?! Patrick, poate reuşeşti un gol vineri! Noi vedem munca ta excelentă pe care o faci pentru echipă, dar fanii cică vor mai multe reuşite. Că eşti atacant…

Dar stai liniştit, cu minimum un assist şi un penalty scos (şi transformat apoi de cineva!) care să contribuie la victorie, vor da uitării încă un meci fără gol. În ceea ce te priveşte pe tine, Nicuşor… Ai demonstrat că poţi juca la Rapid, că eşti de mare viitor. La vară, probabil, te întorci la Chiajna, dar sigur n-ai să vrei ca, până atunci, să îţi pătezi CV-ul cu nişte rezultate slabe împotriva Călăraşului! Avem încredere în fiecare dintre voi. În cei care, probabil, veţi fi în primul unsprezece. Aţi jucat cel mai mult şi de la voi aşteptăm cu toţii o nouă victorie. Sunteţi prea valoroşi să nu bateţi Dunărea Călăraşi!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...