Schimbare la vârf! Vi se pare normal?

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Administratorul special al Rapidului, Radu Birlică, a confirmat, pentru ProSport, că patronul ar fi încercat să-l determine să încalce legea în mai multe privinţe: „Domnul Valerii Moraru vrea să mă revoce pentru că am recunoscut creanţa pe care o are domnul Dinu Gheorghe faţă de Rapid. Sunt 100.000 de euro care figurează în contabilitate şi n-am putut să mint. Acţionarul majoritar a exercitat presiuni asupra mea, dar m-am opus. Nu pot încălca legea. E caz penal!“.

Miercuri dimineaţă, în timp ce Valerii Moraru pregătea mazilirea sa, Radu Birlică a făcut o adresă către administratorul judiciar, Aurel Brihac, solicitând rezilierea contractului de muncă al lui Dinu Gheorghe. Cererea a fost respinsă. „Având în vedere toate dezvăluirile făcute de publicaţia dumneavoastră în ultimele zile, în calitate de administrator special al clubului Rapid aştept demisia de onoare a domnului Dinu Gheorghe, deoarece dânsul a prejudiciat grav imaginea grupării“, a comentat Birlică demersul.

Sursa: prosport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

1 COMENTARIU

  1. În momente și la faze ca astea nu pot decât să(-mi) repet ca o moară hodorogită ce constatam și altădată (din păcate, tot mai des): să nu ne mire când toți neaveniții își permit tupeul să râdă de noi și să ne trâmbițeze cu satisfacție apropiata desființare. E un haos și-o năclăială și-o tot mai vădită mâncătorie internă la nivelul conducerii (ha! ce termen pretențios…), încât aveau dreptate băieții ăia care au inventat refrenul ”…ăsta nu e Rapidul, ăsta nu e Rapidul, ăsta nu e Rapiduuul nooostruuu!…”