Să ne trăim visul, depinde şi de noi!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Am trăit atâtea momente minunate lângă Rapid. Poate cel puţin pe atâtea triste, dureroase, pline de venin sufletesc. Acum suntem în liga a doua, în agonie. Acolo unde cei din generaţia tânără, cei care am început să vedem Rapidul în anii ’90, să creştem cu performanţele lui, cu trofeele câştigate, cu rezultate importante la nivel internaţional, nu credeam să-l vedem. Cel puţin nu prea curând. Realitatea este însă dură, iar Rapid zace în liga a doua. Pentru a doua oară în trei ani. Duminică, chiar de Florii, pe fondul unui joc execrabil la Brăila, Rapid a ajuns pe 2.

Sigur, nu este o dramă, nici pe de parte. Doar că este nevoie să fim uniţi şi să tragem toţi în aceeaşi direcţie, în cea a îndeplinirii visului de a o vedea iar pe Rapid acolo unde îi este locul. Să considerăm că la Brăila s-a dat start, iar de aici înainte fiecare pas pe care îl facem va fi unul din ce în ce mai mare. Spre vis, spre îndeplinirea lui. Întâi avem în cale Dunărea Călăraşi. O echipă suspectă, care se află acum pe primul loc la golaveraj. Nu e nimic, jucăm de două ori cu ei într-o săptămână şi totul se poate schimba radical.

Pentru realizarea visului este însă, întâi de toate, nevoie de noi, suporterii! În vinerea mare trebuie să purtăm echipa spre victorie! Săptămâna asta nu trebuie să ne mai intereseze de actele care îl incriminează pe Dinu Gheorghe. Nici de Marius Şumudică şi de Astra lui. Nici măcar de faptul că idioţii ne-au pus iar meciul de la ora 17:30. Lamentările şi supărările nu vor schimba momentul disputării. Aşa că… la ce bun? Cum poate, fiecare trebuie să se învoiască, să chiulească, să-şi ia concediu şi să fie în tribune. Cu 7-8-9 de fani în spate realizarea visului este mult mai palpabilă.

De fapt primul pas mărunt din acest vis măreţ, o victorie cu Dunărea Călăraşi. Pe cât de mic este acest pas, pe atât este de măreţ ca simbolistică, fiindcă fără el visul se poate transforma în coşmar. Vrem să revedem Rapidul acolo, unde îi este locul, dar fără o victorie cu Dunărea Călăraşi şansele la aşa ceva scad simţitor. Nu vrem să ne gândim la aşa ceva… Dar vrem să ne gândim că vineri stadionul va fi plin, că vom încuraja frenetic 90 de minute echipa, că nu va mai conta nimic altceva în afară de Rapid. Trebuie să ne trăim visul împreună, hai să o facem!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required