Să mai aruncăm cu puţin noroi şi să protejăm pe cine „trebuie”

După victoria Astrei în faţa fcsb, normal, trebuiau scoşi ţapi ispăşitori. În primul rând, presa l-a scos în faţă pe Şumudică. Chipurile ar fi avut un conflict cu minionul preparator fizic al fcsb. Citind ştirea, aflăm că Şumi l-a împins, ba că i-a şi dat una peste cap! Această ultimă parte, fireşte, este doar versiunea germanului manelizat. Doar că nimeni nu vorbeşte despre cine a provocat. Pe imaginile video se vede clar cum micuţul străinez instigă. Iar dacă ne uităm la gesturi, observăm clar cam ce spune.

El însă e victima, normal, că doar e de la fcsb şi doar foloseşte metode miraculoase de pregătire fizică. Despre Marius Şumudică s-a vorbit că joacă la pariuri sportive, că înjură, că bate, că orice. Despre alţii, nimic. Doar victime, doar târfe virgine şi agresate. Şi asta este doar prima parte a materialului, fiindcă mai trebuie atrasă atenţia asupra unui aspect absolut oribil. Imediat după meci s-a făcut o campanie agresivă împotriva lui Fernando Varela şi, acum dacă s-ar face pariuri online pe cel care ar ieşi oaia neagră a fcsb în meciul cu Astra, în mod cert el ar fi favorit.

Nu e vorba, că Varela a făcut două lovituri de la 11 metri, iar la prima chiar a făcut o gafă inexplicabilă, ruinându-i pe toţi cei care făceau pariuri live pe fcsb. Ha, ce bine! L-a făcut apoi şi pe al doilea, fericindu-l pe Şumudică. Doar că nimeni nu vorbeşte despre circumstanţele în care acesta s-a produs. Ceea ce vrem să subliniem este faptul că Alexandru Chipciu şi Mihai Pintilii sunt protejaţi inexplicabil când, de fapt, la al doilea gol ei sunt singurii vinovaţi. Doamne ajută, să fie primite greşelile! Doar că nu ne-am dori aşa fotbalişti la EURO 2016! Nici măcar în lot.

Păi Chipciu îi pasează lui Alibec, iar atacantul îi dă mingea printre picioare, cu călcâiul, omului care s-a apucat să joace fotbal adevărat pe la 25 de ani. Exact, lui Pintilii. Ea ajunge la Teixeira care e trântit în careu de Varela. Ăsta din urmă e apois cos ţap ispăşitor de presă, de toţi. El şi Şumudică, personaje negative. TRX-ul e victimă, iar despre Chipciu şi Pintilii nimic. Băi, dar nimic. Că e mai simplu să acuzăm un străin. Hai să lăsăm aşa, ce naiba? Eventual o să-l comparăm pe Pintilii cu Vardy, iar de Chipciu vom spune că sigur va străluci la EURO 2016. E România, totul e posibil. Încă o dovadă…

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!