Rapid – SCM Craiova. Mobilizare totală!

Rapid – SCM Craiova. Rapidiști, din păcate putem asista la o zi foarte tristă în istoria clubului nostru și aici nu mă refer la retrogradarea echipei de handbal, ci la retragerea din cariera sportivă a simbolului nostru, ALINA DOBRIN. De acest deznodământ însă depinde rezultatul partidei cu SCM Craiova! Vreți s-o mai vedeți evoluând un sezon??? Dacă DA, sâmbătă la ora 15:00, în sala Rapid să nu mai fie un loc liber!

Rapid – SCM Craiova. Pentru a merge la turneul de baraj unde vom întâlni o divizionară secundă, avem nevoie mâine de un rezultat de egalitate și astfel nu va mai conta dacă Măgura Cisnădie învinge pe CSM Slobozia. Mai există și varianta înfrângerii noastre, însă doar dacă Măgura nu va lua toate punctele contra celor din Slobozia. Nu vrem să stăm la mâna rezultatelor, așa că sâmbătă UMPLEM SALA pentru ALINA DOBRIN și pentru RAPID.

Rapid – SCM Craiova. Haideți să ne convingem simbolul să mai joace un sezon, haideți să le împingem de la spate pe fete cu ale noastre încurajări, haideți să creem un infern pentru adversare, haideeeți cu toți. Peluza Nord Rapid, Old School, Radicals, Pirații de la T2, Independenții, veniți sâmbătă de la ora 15:00 și încurajați frenetic echipa.

Sursa: pagina de Facebook Rapid – Alte sporturi

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

LĂSAȚI UN MESAJ