Rapid – Dunărea. Revin Robuste şi Jorda?

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Rapid – Dunărea se joacă vineri de la ora 17:30 şi este un meci foarte important pentru viitorul Rapidului. Trebuie să strângem rândurile şi să câştigăm, cu toate că lotul lui Dan Alexa are încă mari probleme. Nu ar trebui să fie o scuză, dar când lipsesc fotbalişti precum Trandu, Kuşnir sau Morar este clar că din punct de vedere calitativ scădem. Vestea bună ar putea consta în faptul că pentru Rapid – Dunărea Călăraşi, Dan Alexa se va putea baza, cel mai probabil, pe alţi doi „grei”.

Miquel Robuste s-a accidentat la Galaţi, în penultima etapă a sezonului regulat, în timp ce Rafa Jorda s-a lovit în prima din play-off. De atunci, aceştia au făcut recuperare şi nu au mai fost în lot. Deşi ar fi trebuit să fie apţi pentru meciul de la Brăila, Dan Alexa a decis să nu rişte folosindu-i pe cei doi, mai ales în condiţiile unui teren infect aşa cum este cel din oraşul de la Dunăre şi din cauza căruia ar fi riscat recidive. Totuşi, se pare că de această dată ei vor fi apţi.

Aşadar, dacă lucrurile vor decurge normal, Miquel Robuste va reveni, cel mai probabil, în centrul defensivei la Rapid – Dunărea, cu atât mai mult cu cât şi Adrian Avrămia a acuzat unele dureri înaintea meciului cu Dacia Unirea Brăila, dar a strâns din dinţi pentru că nu exista decât posibilitatea ca Nicolae Vasile să joace fundaş central! Şi Rafa Jorda are şanse să înceapă ca titular, mai ales că Vlad Morar este suspendat, iar Mădălin Martin şi Patrick N’Koyi nu se află deloc într-o formă bună.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required