INEDIT / Rapid a ajuns şi în Mexic!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Javier Rodriguez, nutriţionistul Rapidului, este un om foarte respectat pentru munca pe care o depune şi aici, dar mai ales în Spania unde conduce o clinică de specialitate, la Huelva. Din acest motiv, el a fost invitat să susţină o conferinţă despre nutriţie şi despre importanţa ei în îmbunătăţirea randamentului sportiv, la Universitatea UDEM din Monterrey, Mexic. Cum programul său la Rapid este unul foarte încărcat, el nu a avut cum să facă o deplasare atât de lungă şi solicitantă.

Totuşi, pentru a nu lăsa nici invitaţia neonorată, Javi a stabilit o videoconferinţă pentru instituţia de învăţământ superior din America Centrală. Evident, nu putea să o susţină fără a promova şi imaginea Rapidului, iar pentru acest fapt, Javier Rodriguez a fost însoţit şi de doi jucători de bază ai echipei lui Dan Alexa, ambii spanioli. Vorbim despre Miquel Robuste şi Fran Cruz care, normal, au apărut echipaţi în tricourile de prezentare ale Rapidului.

Aşa, Rapid a ajuns şi într-o ţară aflată la multe mii de kilometri depărtare. Asta datorită a trei profesionişti spanioli care s-au îndrăgostit de acest club în doar câteva luni pe care le-au petrecut aici. Chiar şi aşa, în liga a doua! Rapid naşte pasiuni nebănuite pretutindeni, iar acest eveniment este o dovadă în acest sens. Mulţumim, băieţi, pentru faptul că vă mândriţi cu Rapidul peste tot, inclusiv în Mexic! Sunteţi mai rapidişti decât mulţi români. 🙂


Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required