Marius Şumudică, atacuri dure!

Marius Şumudică
Marius Şumudică

În acest sezon, ASA a câştigat ambele meciuri cu Astra din sezonul regulat, 5-1 la Giurgiu şi 3-1 la Târgu Mureş, dar Astra a învins în play-off, cu 1-0 şi 4-1. Pentru Astra a fost prima victorie la Târgu Mureş. La finalul meciului, Marius Şumudică a vorbit la cald despre partida tocmai încheiată, dar şi despre ce ar însemna cucerirea campionatului pentru echipa sa.

Am venit, am împuşcat şi am plecat. Am întâlnit o echipă debusolată, dar asta nu ne scade meritele. Am prins vârful de formă pe final de sezon, sunt extrem de mulţumit. Ne mai trebuie un punct, sperăm să îl luăm cu Dinamo acasă. Vrem să luăm titlul acasă, în faţa propriilor suporteri„, a spus tehnicianul liderului. Extrem de acid pe toată durata campionatului, Şumudică nu a rămas nici de această dată dator. Duckadam şi Hagi au intrat în colimatorul tehnicianului liderului.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

O să fac o conferinţă de presă pentru a le răspunde tuturor celor care m-au atacat. Acest club merită mai mult respect. Vreau să îi spun de pe acum acestui simbol FCSB-ist Helmuth Duckadam: Steaua nu a pierdut campionatul, Astra l-a câştigat pentru că a condus încă din tur„, a mai spus antrenorul, pentru ca apoi să îl ia la „ţintă” şi pe Hagi, care afirmase că tehnicianul are „intrare” la FRF: „Nu ştiu ce vrea să spună domnul Hagi, ca antrenor săracul nu a reuşit să mă bată. Începea meciul cu mine în sacou şi îl termina în tricou. Nu ştiu dacă avea maiou pe dedesubt„.

CITEȘTE ȘI  BILETE | Detaliile de care ai nevoie înainte de Rapid - Farul

Aflând de declaraţiile date de Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook, în timpul partidei de la Târgu Mureş, Şumudică a dorit neapărat să reintre în direct la Digi Sport pentru a îi răspunde directorului sportiv al rivalei. „Probabil că a luat legătura cu domnul Gigi Becali, cu DNA-ul. Dacă se fac astfel de insinuări, este grav. Noi nu ne ocupăm cu aşa ceva, ce să îi dăm noi fundaşului de la ASA ca să facă penalty? Îi transmit lui Mihai Stoica un refren din BD: <<„Fă-te om, fă-te om, alungă gândul necurat”>>„, a completat tehnicianul Astrei.

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

LĂSAȚI UN MESAJ