Fortuna, veşti bune pentru pariori!

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Cu scopul de a facilita accesul jucătorilor la parierea online, Fortuna a introdus o opțiune foarte avantajoasă, de depunere sau retragere a banilor pentru contul online, direct de la ghișeu, de la orice agenție Fortuna din țară. La Fortuna poţi acum să plasezi pariuri online și pariuri live fără a mai avea nevoie de un card bancar. Pentru a putea utiliza această metodă de depunere/retragere online prin intermediul oricărei agenții Fortuna, trebuie să ai un cont online pe site-ul www.efortuna.ro.

Este nevoie doar să mergi într-o agenție de pariuri sportive Fortuna și să îi prezinți operatorului actul de identitate și numele de utilizator al contului tău online. Specifici suma pe care vrei să o depui. Fondurile depuse în agenție vor fi disponibile imediat în contul tău de pariere online! După ce ai câştigat, poţi alege metoda de plată CASHPOINT din contul tău online. Selectează adresa agenţiei de la care vrei să ridici banii şi menţionează suma de bani pe care vrei să o retragi.  Vei primi o notificare pe email cu un cod unic al cererii tale şi cu intervalul orar în care poţi veni să ridici banii, fără comisioane. Vii în agenţia Fortuna aleasă de tine, cu codul unic al cererii de retragere şi cu actul de identitate, şi îţi ridici banii!

ATENŢIE!

Suma minimă pentru depunere/retragere acceptată este de 10 lei.

Suma maximă pentru depunere/retragere acceptată este de 30.000 lei.

Pentru a putea efectua retrageri din agenţie trebuie ca înainte să fi făcut cel puţin o depunere în agenţie.

Depunerile/Retragerile pot fi făcute DOAR de TITULARII CONTURILOR DE JOC.

Site-ul de pariuri online eFortuna.ro este licențiat ONJN. Este dezvoltat pe o platformă performantă și are o interfață intuitivă, ceea ce permite navigarea facilă și încărcarea rapidă a conținutului. Pariați online de pe orice dispozitiv pe o ofertă bogată de evenimente din peste 20 de sporturi. Site-ul este prietenos atât din punct de vedere vizual, cât şi al aspectului financiar.

Dacă aveți un cont online deschis pe site, puteți beneficia și de opţiunea închide pariu/early cashout, opţiune prin care aveți posibilitatea să închideți pariul în orice moment şi încasa sumele parţiale, posibil înainte de începutul evenimentelor, dar şi în timpul desfăşurării lor, la pariurile simple, ori la cele de tip sistem. Săptămânal, sunt peste 10.000 de evenimente sportive în secţiunea live. Puteţi alege să vă asigurați un eventual câștig sau să vă limitați pierderea. Voi decideți care este cel mai bun moment pentru a lua această măsură.

Dacă vrei şi mai multe detalii, Fortuna ţi le oferă chiar aici