EXCLUSIV / Rafa Jorda nu poate juca

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Pentru meciul Clinceni – Rapid, Dan Alexa va avea o absenţă grea. Este vorba despre atacantul spaniol Rafa Jorda, chinuit în continuare de problemele musculare de la coapsă. Conform informaţiilor 1923.ro acesta a luat din nou o pauză forţată pentru a se trata şi va reveni la antrenamente abia la începutul săptămânii viitoare. Cu toate că nu a fost titular în vreun meci şi a jucat cumulat doar 90 de minute în trei partide, aportul lui Rafa Jorda a fost unul consistent mereu.

Astfel, în timpul în care a fost pe teren, atacantul iberic a marcat două goluri şi a furnizat un assist. De aceea, erau şanse bune ca Rafa Jorda să înceapă chiar titular meciul următor, însă problemele medicale cu care se confruntă îi dau peste cap planurile lui Dan Alexa. Interesant este că toate cele trei partide în care Rafa Jorda a jucat au avut loc pe Giuleşti. Una cu Bucovina Pojorâta şi două cu SC Bacău.

Pierderea lui Rafa Jorda este cu atât mai grea cu cât Rapid mai are o problemă majoră din cauza accidentărilor. Este vorba despre Miquel Robuste, fundaş central de bază în angrenajul lui Dan Alexa, dar care nu a mai jucat în ultimele două meciuri din cauza unor probleme la genunchi. Având în vedere că timp de două săptămâni nici măcar nu s-a antrenat normal, cu echipa, sunt şanse ca Robuste să revină pe teren abia peste două etape, la meciul pe care Rapid îl va juca la Brăila, cu Dacia Unirea.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required