Dovada caracterului fcsb-ist. Partea II

Răzvan Marin este unul dintre cei mai promiţători tineri jucători români. El joacă la Viitorul şi cum echipa din Ovidiu are meci cu fcsb săptămâna asta, normal, trebuia să apară informaţia că puştiul este dorit de echipa de la graniţa cu porumbul. Nu asta este dovada caracterului lor, ci reacţia tatălui copilului. Nimeni altul decât Petre Marin. Ce a declarat? Citiţi aici: „Suntem obișnuiți cu Bucureștiul, nu cred că va fi o problemă din acest punct de vedere. Eu aș alege Steaua, pentru că gândesc și cu sufletul. Împreună cu Răzvan și cu Gică vom decide ce-i mai bine.”

Pentru cei neiniţiaţi nu apare vreo problemă, însă pentru cunoscători e una mare. Nu e vorbă, că omul a jucat şase ani la fcsb, a fost chiar şi căpitan acolo. În 2004 a ajuns, când avea… 31 de ani! Doar că, înainte, în 2001, a jucat jumătate de sezon la Rapid. Atunci avea 28 de ani şi uitaţi şi voi ce declara în Gazeta Sporturilor: „Sunt născut şi crescut aproape de stadion, ţin cu Rapidul de mic! Şi nu spun asta doar fiindcă m-am transferat aici!” Păi bine, măi, Petrică, şi te-ai schimbat aşa uşor la 43 de ani?!

Să spui că gândeşti raţional, cu mintea, pragmatic sau ceva de genul când îţi dai copilul la fcsb mergea… Dar aşa? Adică ţi-ai vândut sufletul la bătrâneţe sau cum?! E o dovadă clară de caracter de fcsb-ist, aşa că te rugăm nici măcar să nu mai pronunţi vreodată numele Rapidului! Mai ales că toţi cei care te cunosc ştiu că ţineai cu Rapid. Să dai Rapidul pentru o mizerie ca fcsb este cea mai mare trădare pe care cineva o poate face. Tu ai făcut-o, iar prin asta ai demonstrat ce caracter de fcsb-ist ai. Ruşine să îţi fie şi sperăm ca toţi rapidiştii să uite că ne-ai purtat cândva tricoul.