„Nu există pericolul falimentului!”

Rapid a bifat două victorii în primele două meciuri disputate de la revenirea luiDinu Gheorghe în conducerea clubului, iar promovarea în Liga 1 este din ce în ce mai aproape. Toate privirile se îndreaptă, însă, către situația financiară a Rapidului. Acționarul majoritar Valerii Moraru caută în continuare investitori, încercând să achite datoriile de aproape 4 milioane de euro, sumă ce trebuie achitată până în mai 2017, data până la care e valabil actualul plan de reorganizare. Conducerea a încercat fără succes să îl prelungească, pentru a regla din datoriile către ANAF, cel mai important creditor.

„Avem 3 puncte peste locul 2. Programul e greu, avem următorul meci la Brăila, care e o echipă bună, cu experiență. Gazonul e într-o stare proastă și va fi un meci foarte greu. Apoi avem o dublă cu Călărași, care în acest moment principala noastră contracandidată la promovare. Avem calitatea necesară să ne gândim la promovare, dar nu e nimic jucat, mai sunt 7 meciuri, ceea ce înseamnă foarte mult”, a declarat Dinu Gheorghe, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Rapid nu e ușor de ținut. Are datorii istorice, de până în 4 milioane de euro, prin plata cărora s-ar închide totul. Ar fi ideal dacă ar putea să fie doi, trei sau chiar patru acționari cu procente egale. Până la ieșirea din insolvență, cu banii din drepturile de televizare pentru Liga 1, mai trebuie aduși de acasă cam un milion de euro în doi ani”, a mai precizat oficialul rapidist.

„S-au mai plătit din datorii și nu există pericolul falimentului. Planul de reorganizare trebuie respectat și se plătesc dările lunare. Planul de reorganizare este până în 2017. Se dorea prelungirea acesta pentru a regla puțin din datoriile către ANAF, în primul rând”, a mai spus Dinu Gheorghe.

CITEȘTE ȘI  CS Mioveni - Rapid 0-2. Vișiniii, a doua victorie la rând!

Sursa: digisport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

LĂSAȚI UN MESAJ