Antrenorul de la derby, fan fcsb

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Materialul prezentat în exclusivitate de 1923.ro şi rapidtv.info, din care reiese că mai mulţi juniori ai Rapidului de la grupa 2001 au fost agresaţi de indivizi apropiaţi modestei echipe Derby, care a fost învinsă de Rapid cu 9-1. Un scor obişnuit pentru valoarea lor… Cum unul dintre puştii agresaţi a ajuns în stare destul de gravă la spital, ancheta a fost preluată şi de Gazeta Sporturilor, motiv pentru care vă prezentăm aici materialul apărut acolo.

După încheierea partidei dintre Rapid și CS Derby, scor 9-1, părinții echipei adverse au bătut un copil de 14 ani de la trupa giuleșteană, Cristian Țoia. Iosif Mihai, fost jucător al Rapidului în anii ’90 și actualmente antrenor al grupei de juniori, a detaliat pentru Gazetă.

„Meciul s-a jucat pe stadionul Viitorul, în apropierea Arenei Naționale. Băiatul era cu prietena lui și cu alt coleg, au plecat separat de grup, noi am mers cu mașinile. Au vrut să iasă pe la o poartă, însă aceea era închisă din cauza meciului Steaua – Dinamo. S-au întors pentru a ieși prin altă parte. De-acolo nu plecaseră încă părinții celor de la CS Derby. Au sărit pe el și l-au bătut. Noroc că băiatul e mai solid, mai bine făcut. Totul începuse în timpul meciului. Copiii lor îi înjurau pe părinții noștri! Apoi, după încheierea partidei, când am plecat cu mașinile, ne-am trezit cu mașinile pline de flegme. Am înțeles de la părinți că au vrut să intre și peste mine la vestiar, dar nu pot să confirm. Asemenea scene nu au ce căuta în sport!, a conchis antrenorul Rapidului pentru GSP.ro.

„Are hematom în zona nasului”
Tatăl lui Cristi Țoia a detaliat. „Mi-a cerut voie băiatul să iasă în oraș cu prietena lui. Apoi s-a întors, știți povestea, și a dat nas în nas cu acei oameni. 20 de inși au sărit pe el și l-au bătut. Pumni, picioare. Are un hematom în zona nazală, îi afectează respirația. Dacă nu îi trece cu tratamentul trebuie să îl operăm, mi s-a zis de un drenaj. Prietenei lui i-au dat cu o minge în cap. În rest, are lovituri la buză, la gingie. Acum merg la IML, înainte am fost la Poliție, el a fost internat la Spitalul Grigore Alexandrescu, i-au făcut analize până la 3 noaptea. Mă întreb ce se întâmpla dacă avea vreunul dintre părinți un cuțit. Mi-a zis băiatul că era și antrenorul celor de la CS Derby acolo și țipa la el, <ia zi, mă, rapidistule!>. Cu omul ăsta o să vorbesc în fața instanței!”, a punctat Țoia senior.

 „Ei au scuipat!”
Antrenorul celor de la CS Derby, Stelian Mareș, se apără. „Îmi pare rău de ce s-a întâmplat. Nu am prins scena, am ieșit doar la final din vestiar și i-am sfătuit pe copii să plece. E reprobabil, însă tensiunea a început în timpul partidei, din cauza arbitrului. A avut niște decizii incredibile. Era și el un copil de 19 ani, nepregătit, care și-a bătut joc de meci, ne-a dat două eliminări. Lumea s-a enervat. Însă, în timp ce eu eram în vestiar, după finalul jocului, am înțeles de la părinții noștri că ei, plecând cu mașinile, au dat geamurile jos și i-au scuipat pe oamenii noștri. Ei au provocat încă din timpul meciului. Nu vreau să se facă vâlvă, sunt profesor de 16 ani la o școală din București. Școala mea de fotbal nu trebuie să fie implicată în astfel de scandaluri”, a conchis Mareș.

Aşadar, reacţii de la toate părţile implicate, dar, mai ales de la Stelian :))) Mareş. Un om în toată firea, pe care dacă doriţi să îl vedeţi îl puteţi găsi aici (Stelian Mareş) pentru a-i admira afinităţile fcsb-iste. Cum altfel? Iar faptul că un asemenea om este conducătorul unei echipe ai căror apropiaţi sau ce naiba-s ăia, au agresat copii sub 15 ani este un lucru mult prea grav ca să rămână trecut cu vederea! Nu, Derby Bucureşti este, în mod sigur, ceva care trebuie să dispară din fotbalul românesc. Şi dacă materialul gsp.ro nu vi se pare suficient, atunci hai să vă prezentăm şi postarea de pe Facebook, dinaintea acestuia, pe care tatăl copilului ajuns la spital a postat-o!

postare tata copil

Sursa foto: alexparaschiv.com

În fotografia de profil, Ţoia este al doilea din stânga sus

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required