De ce nu l-am luat pe Ovidiu Herea?!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Ovidiu Herea şi-a reziliat la începutul lui februarie contractul cu Skoda Xanthi. S-a vorbit despre un interes pronunţat al Rapidului pentru el, dar nimic nu s-a concretizat. În meciurile de pregătire a jucat la Baloteşti, acolo unde este legitimat fratele lui, Claudiu, iar apoi s-a antrenat cu ACS Berceni. Aşadar, un fotbalist care ne-ar fi putut ajuta enorm s-a pregătit cu echipe minuscule. De luni însă nu se va mai pregăti nici cu ACS Berceni, pentru că Marian Rada a fost demis de acolo.

Oare chiar nu avea Herea loc la Rapid? Să fim serioşi! Nu garanta nimeni că ar fi fost decisiv, dar Ovidiu Herea ar fi fost un plus calitativ şi valoric uriaş pentru echipa lui Dan Alexa! Indubitabil! Cu atât mai mult în perioada asta, când cel mai bun mijlocaş al nostru, Răzvan Trandu, este accidentat. Şi suntem ferm convinşi că nici măcar nu contau banii pentru Ovidiu. Adică el a renunţat la 200.000 de euro când a plecat la Sion şi nu venea să pună umărul la promovare?

Este păcat că nu-l avem în primul unsprezece! Acolo era locul lui, măcar până la vară. Uneori asta îi lipseşte Rapidului. Un cap limpede şi multă experienţă într-o echipă care, în afară de Raul Costin, nu prea are jucători obişnuiţi cu realităţile fotbalului din România… Herea lângă Costin ar fi ţinut impecabil mijlocul. Popa ar fi fost omul de legătură pentru atac, iar restul ar fi completat cu entuziasm, dăruire şi experienţă acumulată în campionate tari precum cele ale Spaniei, Cehiei sau Olandei. În acest moment însă, suntem dezechilibraţi total… Poate ne trezim în ceasul al 12-lea…

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required