Alege câştigătoarea EURO 2016 cu Fortuna

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Mai sunt puţine zile până la începerea Campionatului European din Franţa. Dincolo de faptul că România este calificată, suntem ferm convinşi că fiecare rapidist are o favorită la câştigarea trofeului. Amatorii de pariuri sportive au început deja să mizeze pe învingătoare, dar dacă totuşi nu ai făcut-o, poţi plasa pariuri online la Fortuna. Casa de pariuri sportive are deja cotele pentru câştigarea trofeului atribuite fiecăreia dintre ţări.

Aşa cum era de aşteptat, principalele favorite în viziunea Fortuna sunt Germania şi Franţa, naţionale care au cota 4.33, deci cea mai mică, la câştigarea competiţiei. Dacă eşti temerar şi vrei să mizezi pe România că va ridica trofeul deasupra capului o poţi face pentru o cotă de 151.00, egală cu cea a Slovaciei. În fapt, Fortuna oferă cote mai mari pentru cucerirea trofeului doar Ungariei, 201.00, Albaniei şi Irlandei de Nord, cu câte 501.00 fiecare. Aşadar stăm bine. Pentru lista completă a cotelor de la Fortuna aruncaţi o privire mai jos, iar dacă vreţi să şi plasaţi pariu, CLICK AICI.

castigatoare euro 2016

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required