Moraru explică litigiul cu Josl

Omul de afaceri moldovean Valerii Moraru a dezvăluit că negocierile pentru vânzarea Rapidului au intrat într-un punct mort. Un grup de investitori nemți a sosit zilele trecute la București pentru a testa posibilitatea de a cumpăra pachetul majoritar de acțiuni la Rapid, însă lucrurile nu decurg prea bine. La finalul meciului cu Dunărea Călărași, Valerii Moraru a recunoscut că discuțiile nu au ajuns prea departe.

„Care investitori? Aaa, nemtii! Pai ii asteptam din… Daca vin, vin, daca nu, asta e!„, a spus Valerii Moraru. Totuși, rapidiștii au de ce zâmbi, după ce Tribunalul București a dat un nou termen în procesul de insolvență. „Cred ca mai multe emotii ati avut voi”, le-a spus Moraru jurnaliștilor. Altfel, investitorul de la Rapid a discutat și scandalul iscat de memoriile depuse de foștii jucători, Josl, Embalo și Ferran, care nu și-au primit banii.

Sunt diferite cazuri. De exemplu, cu Josl am avut semnat un acord, n-am avut la momentul acela administrator judiciar… Ne-am adresat la el de cate 4-5 ori sa-i platim banii, sa prelungim cu o saptamana, dar el cere toti banii pana la sfarsitul contractului. Vedem cum se termina. Il punem in planul de reorganizare si in doi ani isi ia si el banii, a mai spus Moraru.

Sursa: dolce-sport.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required