Tulburător: fotbalul vs. cancer

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Un fan suferind de cancer rezistă din primăvara trecută, la gândul că-i va vedea pe favoriți campioni. Fotbalul face uneori minuni. Un suporter al lui Leicester din Adelaide, Tony Skeffington, a mărturisit că, dacă mai este în viață, o datorează „vulpilor”. Australianul a fost diagnosticat în martie 2015 cu un cancer în fază terminală și i s-au mai dat doar 4 săptămâni de trăit.

„La vremea aceea, Leicester se bătea la retrogradare. Mi-a făcut bine văzându-i că se salvează. Iar acum sunt sigur că voi rezista să-i văd luând și titlul”, a mărturisit Skeffington. El a mizat în debutul sezonului pe triumful favoriților în Premier League: 20 de dolari australieni la cota de 3.000/1. Și, ca mulți alți pariori britanici asemenea lui, a câștigat deja 35.000 de dolari!

„Când doctorii mi-au zis că mai am patru săptămîni de trăit, Leicester a început să-și revină. Iar eu am început să mă simt mai bine”, a mai spus Tony Skeffington, fan Leicester.

Sursa: gsp.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required