Sezon excelent cu Dan Alexa pe bancă

În acest sezon de liga a doua, Rapid a câştigat majoritatea meciurilor. Doar cinci nu au fost victorii, dar dintre acestea cel puţin trei ar fi trebuit să se încheie cu succesul nostru. Aici ne referim la cele trei jocuri de acasă, toate încheiate la egalitate. 0-0 cu Oţelul şi cu Farul şi 1-1 cu Rapid Suceava. Toate sunt echipe pe care le-am dominat copios şi doar neşansa a făcut să nu le învingem. Mai mult, împotriva bucovinenilor am ratat chiar şi două lovituri de la 11 metri.

În rest, doar două sincope, 0-1 la Farul, în debutul campionatului şi 1-2 la Pojorâta, dar după un meci jucat pe o suprafaţă care, într-o ţară civilizată din punct de vedere fotbalistic, nu ar fi fost omologată, probabil, nici pentru liga a treia. Oricum, în mare, Rapid a mers ceas. Iar acest lucru se datorează, în bună măsură, antrenorului Dan Alexa. Om care a avut un parcurs asemănător şi pe banca lui Poli Timişoara. Asta pentru a sublinia încă o dată faptul că îl susţinem pe Dan Alexa pentru tot ceea ce a făcut până acum la Rapid şi pentru ce va face în continuare.

Cifrele nu mint, iar ele spun că Dan Alexa este cel mai bun antrenor pentru Rapid în acest moment. Mulţi dintre voi, suporterii rapidişti, au fost nemulţumiţi de declaraţia lui Ioan Andone, care a spus că ar reveni oricând dacă clubul iese din insolvenţă. Doar că e bine să ştiţi că nimeni nu vrea să pună presiune pe Dan Alexa, pentru că treaba pe care „Chirurgul” o face la Rapid este una exemplară. Şi sperăm să depăşească, din punct de vedere al longevităţii orice alt antrenor. Vârsta este de partea lui, dar mai ales rezultatele!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required