Săpunaru nu va juca la Dinamo!

rapid
Rapid a umilit mereu steaua

Nu dăm noi astfel de verdicte în general, dar Cristi Săpunaru este unul dintre cei mai mari rapidişti în viaţă şi dacă a refuzat să joace în Premier League, la Crystal Palace, doar pentru că această echipă are culorile roş-albastru, este mai mult decât evident că nu va juca vreodată la Dinamo! Dar, unele site-uri din România care scriu după şoapte la ureche, telefonice sau tete-a-tete, nu se pot potoli din inepţii. Şi culmea, informaţiile astea au apărut înaintea meciului echipei sale, Pandurii cu… Cu? Cu fcsb… Normal!

Băi, dar ce coincidenţă! La fel de mare ca aia din alt ziar care scria că s-au apucat să sune chelnerii la redacţie să informeze că un anumit individ a fost înjurat de morţi şi că el, micuţul, a ripostat doar ÎMPINGÂND cu capul şi cu MÂNA. Iar vânătaia de pe faţa puştiului de 17 ani a apărut aşa, din neant! Acum a apărut asta cu Săpunaru dorit de Dinamo. De fapt nu, tentat! Cu 10.000 de euro pe lună. Băi, dacă scriau ăştia că se pregăteşte Dinamo să îi dea 300.000 de euro pe lună, poate mai era credibilă ştirea… În incredibilitatea unui site plin de aberaţii ieftine şi jenante pentru orice inteligenţă…

Cristi Săpunaru nu va juca vreodată la o rivală a Rapidului! Şi pentru asta garantează 1923.ro, mai ales că ştim din ce pleav… ăăăă, pardon, aluat, sunt confecţionaţi cei mai mulţi oameni care scriu pe siteu-rile în cauză. Dacă vreţi să aflaţi cine, daţi search pe Google, că noi nu ne murdărim pe degete scriindu-le numele. E jenant. La fel de jenant cu meciul Pandurii – fcsb, în care un fotbalist face henţ şi celălalt este eliminat. Şi în care câştigătoarea e decisă pe final de un penalty caracteristic lor… Apoi domnul de pe bancă se dă cocoş… Doar că acum nu mai poate nimeni spune că a împins… Dureros de mizerabil este fotbalul românesc cu tot ce îl înconjoară.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!