Rapid – Dunarea. Prime pentru oaspeti

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Primele două echipe clasate în fruntea Seriei I, Dunărea Călăraşi şi Rapid Bucureşti, se vor întâlni vineri, de la ora 18:00, în poate cel mai interesant meci al ultimei părţi a returului. Aflate la egalitate de puncte, 39, după desfăşurarea a 19 etape, formaţiile pregătite de Adrian Mihalcea şi Dan Alexa vor miza fiecare pe victorie în meciul direct pentru a se distanţa în fruntea seriei.

În acest moment, giuleştenii au un joc în minus faţă de călărăşeni, astfel că un succes vineri i-ar putea aduce mai apoi în situaţia de a se distanţa la şase puncte. Cum ambele cluburi au ca obiectiv promovarea, înfrângerea nu este luată deloc în calcul. Tocmai de aceea, conducerea Dunării a decis ca jucătorii lui Adrian Mihalcea să fie motivaţi cu prime speciale pentru următoarele două jocuri foarte importante pe care le au de disputat. Vineri vor juca în Giuleşti cu Rapid, miercuri, în intermediară, le-a venit rândul să stea, apoi la finalul săptămânii următoare se vor deplasa la Clinceni. Potrivit Sport călărăşean, pentru aceste două jocuri, călărăşenilor li s-a promis câte 800 de lei pentru victorie şi câte 400 de lei în cazul unei remize.

Conducerea Dunării asigură fanilor călărăşeni deplasarea în Giuleşti

Altfel, pentru deplasarea suporterilor călărăşeni în Capitală, pentru derby-ul momentului, conducerea clubului Dunărea a anunţat pe site-ul oficial că pune la dispoziţie celor interesaţi autocare care însumează nu mai puţin de 150 de locuri, transportul urmând să fie gratuit! Plecarea spre Bucureşti va avea loc vineri, 4 martie, ora 13:30, din faţa stadionului din Călăraşi.

„Echipa noastră are mare nevoie de susţinerea suporterilor călărăşeni în Giuleşti, la partida cu Rapid Bucureşti, o echipă care se bate cu şanse reale la promovare. Este principala noastră contracandidată. De aceea, am decis să punem la dispoziţia suporterilor noştri autocare cu nu mai puţin de 150 de locuri pentru a fi prezenţi vineri seară pe arena Valentin Stănescu. Persoanele interesate pot lua legătura cu domnul Virgil Bogatu la numărul de telefon 0728.408.692. Plecarea e programată la ora 13.30 din faţa stadionului. Persoanele care vor merge la Bucureşti trebuie neapărat să aibă asupra lor un buletin sau carte de identitate. Transportul este gratuit” a declarat preşedintele Dunării, Constantin Ştefan.

Sursa: liga2.ro