O ruşine de fotbal! Rapid n-are rival

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Rapid n-are cum să nu promoveze decât dacă se întâmplă vreo nenorocire. Am privit cu stupoare ce adversar a jucat în faţa noastră pe Giuleşti. Dunărea Călăraşi, marea echipă de pe primul loc şi cu golaveraj de +20, a arătat a echipă de judeţ. Alami şi Vali Alexandru n-au mai fost vedete când au dat de Robuste şi Cruz, chiar dacă şi centralii spanioli au făcut câte o gafă mare de fiecare. Marile vedete ale Călăraşiului au arătat ceea ce sunt în realitate… Fără vreo urmă de ironie sau vreo dorinţă de jignire, oamenii plătiţi din bănuţul călăraşeanului de rând, nu se apropie deloc de nivelul Ligii 1. Poate doar portarul Cezar Lungu, singurul om care a arătat că este fotbalist.

În rest ce aţi văzut la ei? Poate şutul lui Alexandru din prima repriză, respins acrobatic de Drăghia. Dar cu floarea aia nu se face nici măcar început de primăvară. Seria noastră, cel puţin, este extraordinar de slabă. Iar dacă Rapid nu ar promova, atunci nu trebuie să promoveze altcineva! Clinceni, care pare cea mai competentă, are o „casă”  în cel mai rural stil posibil, Călăraşiul ne-am lămurit cum a bătut cu 8-0 sau 6-2 în alte meciuri, iar Brăila, cu care jucăm miercuri, a trecut de la o desfiinţare iminentă, la o rebrănduire, cu Onofraş şi Frunză. Să mai discutăm despre Farul, Bacău sau Buzău? Am fi, de-a dreptul, penibili.

Numărul de echipe din liga a doua este mult prea mare. Nejustificat de diluat este fotbalul pe care îl joacă, motiv pentru care considerăm că este imperios necesar ca al doilea eşalon să aibă o singură serie! Dar nu cu 22 de echipe cum va fi de la anul, ci cu maximum 12. Aşa n-o să mai vedem Călăraşi pe primul loc sau cum joacă weekend de weekend echipe care îşi imprimă numerele de pe tricouri la cea mai ieftină tarabă din piaţa locală. Fără supărare, dar prestaţia Dunării Călăraşi din Giuleşti asta dovedeşte. Şi când ne amintim cât s-au mai plâns băieţii că au fost ajutaţi ai noştri de arbitri în tur, că au dominat ei. Ce să-i faci, dacă n-a fost meciul transmis, poţi zice orice, nu…?

1 COMENTARIU

  1. Foarte urat sa ne surclasam adversarii ! Dupa ce vor citi acest articol or sa joace cu o si mai mare ambitie pentru a ne demonstra contrariul . Sa fim cu picioarele pe pamani si HAI RAPID !