Lovitură! Herea şi Grigorie la Berceni

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

ACS Berceni trage tare pe ultima sută de metri pentru a prinde play-off-ul. În acest scop, ilfovenii sunt gata să dea două superlovituri pe piața transferurilor. Formația de lângă București negociază cu Ștefan Grigorie (fost CSMS Iași) și Ovidiu Herea.

Informația a fost anunțată de Dumitru Tudor, managerul sportiv al celor de la Berceni. „Suntem în discuții avansate cu Herea și Grigorie. Sper ca după meciul de miercuri să finalizăm aceste două transferuri. Ei sunt pregătiți și fac deja pregătirea cu noi. Banii sunt la fel pentru toți, dar important e că se dau la timp. Sperăm să-i convingem să joace aici până la vară. Vom vedea apoi ce vom face în funcție de locul din clasament”, a zis Dumitru Tudor la Sport Total FM.

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

2 COMENTARII

 1. Am lasat sa treaca ceva vreme inainte de a scrie. Acest comentariu nu este chiar pentru toata lumea.

  Ovidiu Herea si-a petrecut cei mai frumosi ani ai carierei in tricoul Rapidului. Cind steaua lui a inceput sa coboare, Herea a luat drumul strainatatii pentru niste bani mai grei. Acum, cind se apropie pensia, poate alege un loc mai comod unde sa joace fotbal. Ovidiu Herea ne-a daruit cele mai bune sase sezoane ale carierei sale.

  Altii ne-au parasit la 23 de ani si au venit sa ne ajute sa retrogradam la virsta pensiei.

  Ovidiu Herea este un om cu mult bun simt. Cu multa demnitate. Cite penalty-uri a ratat Ovidiu Herea in sase sezoane la Rapid?

  Va amintiti meciul cu fosta steaua inaintea caruia cetateanul din Pipera se lauda ca Reghe cistiga cu 72-0? Cautati pe youtube si priviti-l pe Ovidiu Herea la 27 de ani…

  Ce mai vreti de la el acum?
  Iti multumim pentru tot, Ovidiu Herea. Chiar si pentru faptul ca acum te tragi la umbra linga Marian Rada.

 2. Cel puțin în ce-l privește pe Herea sper să fie doar o nouă gogoriță de presă ori o laudă prematură și neîntemeiată a unui entuziast conducător de club. N-aș putea înțelege de ce Herea ar alege Berceni în detrimentul Rapidului. La fel cum n-aș vrea să cred că FC Rapid, chiar și cu problemele financiare cunoscute, nu e în stare să-i plătească timp de (măcar) câteva luni un salariu care să-l mulțumească, dar în schimb o echipă sătească ar putea.