FINAL / Rapid Suceava – Rapid 0-0

Rapid Suceava – Rapid 0-0

Minutul 90+5. Meciul se termină. Rapid a dominat copios repriza a doua, dar nu a reuşit să se impună la Suceava!

Minutul 90+2. Potecea vede cartonaşul galben.

Minutul 88. Fran Cruz reia excelent cu capul spre colţul lung, portarul este depăşit, dar un fundaş respinge de pe linia porţii! Ocazie imensă a Rapidului! A treia a meciului!

Minutul 85. N’Koyi îi lasă locul lui Alex Potecea.

Minutul 76. Dan Alexa îl schimbă pe George Tudoran cu George Ganea.

Minutul 68. Încă o ocazie pentru Rapid! Morar trage bine de la marginea careului de 16 metri, lateral stânga, însă portarul gazdelor este pe fază şi reţine.

Minutul 60. Ocazie uriaşă Rapid! Raul Costin reia din voleu de la marginea careului, dar mingea izbeşte transversala. Avem 2-1 la ocazii mari de gol! Hai băieţii!!!

Minutul 59. Intră Martin în locul lui Popa

Minutul 54. Fază superbă Rapid! Costin îl găseşte în careu pe Kuşnir, care întoarce excelent pentru N’Koyi. Olandezul şutează bine, dar la câţiva centimetri pe lângă bară. Cea mai mare ocazie a meciului!

Minutul 47. Fază superbă a lui Luque! Decarul nostru driblează frumos, este busculat, dar, normal, arbitrul lasă jocul să continue…

Minutul 46. A început repriza a doua.

Minutul 45+1 – pauză. Rapid a jucat slab în prima repriză, dar a terminat prima parte în atac. Cu toate acestea, ocaziile au lipsit, iar câteva greşeli în propria jumătate ne-ar fi putut costa un gol primit. Totuşi, am avut un penalty clar neacordat după o obstrucţie făcută asupra lui Vlad Morar. Cele câteva sute de rapidişti prezenţi în tribune au cântat, aşa cum ne-au obişnuit, non-stop.

Minutul 38 – arbitrul are probleme de vedere! Morar este faultat în careu, dar nu se acordă nimic!

Stadionul Areni este plin. La meci este prezent şi patronul Rapidului, Valerii Moraru

Minutul 15 – Miquel Robuste ia cartonaş galben

Minutul 9 – Ocazie mare Suceava! Drăghia scoate de lângă bară!

Minutul 6 – un suporter a intrat pe teren, a traversat suprafaţa de joc şi apoi a sărit în tribune

Minutul 1 – start de meci!

areni 2

areni

Sursa foto: Dolce Sport

Rapid Suceava – Rapid este meciul etapei în liga a doua. Aşa cum v-am obişnuit, vă oferim desfăşurarea LIVE a celor mai importante evenimente de pe teren. Este a doua oară când jucăm pe terenul acestui adversar, prima întâlnire consumându-se în toamna lui 2013, tot în liga a doua, atunci când cele două Rapiduri au încheiat la egalitate, scor 2-2. Iată care este primul unsprezece folosit de Dan Alexa: Drăghia – Kusnir, Robuste, Cruz, Fota – Costin, Luque – Tudoran, N’Koyi, I. Popa – Morar.