Lista de prioritati: Martin, Tudoran, Fota

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Desigur, Rapid va trebui să iniţieze o campanie de achiziţii consistentă la vară, după obţinerea promovării. Ea a fost începută de pe acum, iar în Giuleşti au ajuns câţiva fotbalişti interesanţi, de valoare, precum Vlad Morar, Raul Costin, Fran Cruz şi Rafa Jorda. După ce vom fi oficial în Liga 1, discuţiile se vor putea extinde, pentru că va fi mult mai uşor să aduci nume importante la un club ca Rapid care evoluează în prima divizie.

Deja s-a discutat cu Edu Oriol, iar fostul fotbalist al Barcelonei şi-a dat acceptul să vină. Negocieri se poartă şi cu alţii, dar noi considerăm că trebuie să ne uităm şi în propria noastră curte. Mădălin Martin este în ultimele luni de contract şi, teoretic, poate semna cu oricine, în timp ce Nicuşor Fota şi George Tudoran, doi juniori de mare perspectivă, care s-au impus în primul unsprezece, sunt doar împrumutaţi până în vară. Unul de la Chiajna, celălalt de la Viitorul.

La fel de adevărat este că pentru fiecare avem prima opţiune de achiziţionare definitivă, însă acest lucru nu este suficient. Vorbim totuşi de trei fotbalişti tineri, care ne pot ajuta mult şi care deja s-au acomodat cu ceea ce înseamnă Rapid, motiv pentru care ar fi o idee bună să li se ofere nişte contracte pe mai mulţi ani. Nu de alta, dar toţi trei se mişcă excelent şi la ce nivel este în Liga 1 nu cred că vor stagna sau vor juca mai şters. Ba, dimpotrivă, acolo se vor exprima, probabil, şi mai bine.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required