FOTO / Jucătorii lui Alexa au dat bilete

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required
Fan Shop-ul Rapidului prinde viață. Magazinul oficial al giuleștenilor a fost populat astăzi de câteva zeci de suporteri veniți să cumpere bilete pentru meciul cu Dunărea Călărași, considerat derby-ul Seriei I în materie de promovare. Fanii au fost surprinși să vadă că la casele de bilete nu se află angajații clubului, așa cum se întâmplă de regulă ci trei dintre cei mai apreciați jucători ai echipei. Virgil Drăghia, Nicolae Vasile și Miguel Luque au lăsat deoparte echipamentul de joc și au început să vândă bilete, abonamente, dar și articole promoționale cu sigla Rapidului.
„Este o experiență nouă pentru mine dar frumoasă să mă aflu aici în rândul suporterilor, mă bucur că au venit într-un număr foarte mare și sunt convins că o să vină și la meciul de vineri. Este de bun augur redresarea magazinului cu articole pentru fani, era nevoie de așa ceva. Ne așteaptă un meci foarte dificil, dar suntem montați și trebuie să câștigăm acest derby pentru a ne detașa de restul plutonului. Avem un moral foarte bun” este de părere Nicolae Vasile, fundașul stânga al giuleștenilor.
„Este un meci extrem de important pentru noi, care poate conta mult în economia promovării . Mă bucur să văd că mulți suporteri au venit deja să își cumpere bilete, sunt convins că atmosfera va fi extraordinară ca de obicei pentru că așa ne-au obișnuit suporterii Rapidului” a declarat Virgil Drăghia.
Pe lângă vânzarea de tricouri și abonamente fotbaliștii și-au făcut poze cu fanii și au discutat minute bune cu aceștia despre situația clubului în momentul de față. Jucătorii au vorbit și despre meciul pe care Rapidul îl va avea tot vineri, însă la tribunal.
„Știu că vineri, înainte de meciul nostru cu cei de la Călărași, va fi și acel termen de judecată. Sincer nu pot să concep un faliment al Rapidului, nu se poate întâmpla așa ceva, Rapid nu are cum să moară. Am aflat că a fost și un investitor la ultimul meci și că probabil o să fie în tribună și la partida de vineri. Pentru noi orice ajutor financiar este bine venit. Dacă există persoane dispuse să finanțeze echipa sunt așteptate în rândul nostru” a mai spus Nicolae Vasile.
Pe 4 martie este noul termen al Rapidului în dosarul de insolvență. Există voci care spun că sunt șanse să fie declarat falimentul, însă conducătorii clubului sunt convinși că noul plan de reorganizare va fi acceptat.
bilete fan shop
lore rapidisti
Sursa: RAPID TV