EXCLUSIV / Orele următoarelor două meciuri ale Rapidului

Rapid a început în forţă anul 2016, cu două victorii împotriva unor echipe din partea superioară a clasamentului, 2-0 la Clinceni şi 1-0 cu Dunărea Călăraşi, astfel că trebuie să păstrăm trendul! Următorul meci se va juca într-o etapă intermediară care va avea loc miercuri, 9 martie. Partida se va juca la Brăila, de la ora 14:00, iar la TV va fi transmisă de Dolce Sport 1. Săptămâna va continua cu încă un meci care va avea loc sâmbătă, la ora 13:00, pe Giuleşti.

După o serie de trei meciuri cu adversari grei, Rapid ar trebui, teoretic, să aibă un moment de respiro având în vedere că întâlnim Bucovina Pojorâta. Meciul va fi transmis de aceeaşi televiziune, doar că de această va fi Dolce Sport 2. Meciul pare facil, dar să nu uităm că sucevenii sunt singurii care ne-au marcat două goluri într-un meci în acest sezon! Ne-au şi bătut în tur, singura înfrângere în afara celei de pe terenul Farului.

Aşadar avem Dacia Unirea Brăila – Rapid, miercuri, 9 martie, 14:00, Dolce Sport 1 şi Rapid – Bucovina Pojorâta, sâmbătă, 12 martie, 13:00, Dolce Sport 2.

 

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required