EXCLUSIV / „Iubesc Rapidul mai mult decât pe mine!”

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Acesta este mesajul unui puşti de numai 12 ani care a ajuns la administratorul special al clubului, Radu Birlică. Andrei Sârbu, căci acesta este numele copilului, a întrebat apoi cum poate intra în posesia unui abonament, pentru a-şi vedea de la faţa locului echipa favorită. Impresionat de mesaj, omul cu dreptul de semnătură la Rapid a intrat în contact cu Florin, tatăl micuţului, aflând că acesta mai are un fiu, David, de 6 ani, la fel de înnebunit după Rapid.

Aşa, Birlică a decis să le ofere celor doi, tatălui şi băiatului cel mare, pentru că mezinul are acces liber, câte un abonament la tribuna 0 din partea Rapidului. Povestea a fost confirmată, pentru 1923.ro, chiar de tatăl celor doi, care a şi oferit câteva detalii: „Domnul Birlică a fost impresionat de puşti şi m-a sunat să-mi spună că-mi oferă abonamente, că vrea să fim meci de meci pe stadion. Îi mulţumim mult pe această cale! Copiii mei sunt rapidişti înfocaţi, dar din partea unui unchi de-al lor care i-a dus pe Giuleşti. Eu nu eram microbist, dar datorită lor am devenit rapidist la rândul meu!”

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required