Dacia Brăila – Rapid. Echipa de start

În primele două etape ale acestui sezon, Dan Alexa s-a arătat foarte inspirat atunci când a fost vorba să aleagă unsprezecele de start. Mai mult, tehnicianul a părut foarte sigur pe el şi atunci când a efectuat schimbări. Echipa 1923.ro a pus cap la cap tot ce s-a întâmplat în primele două etape şi a ajuns la concluzia că primul unsprezece cu care antrenorul nostru va începe meciul cu Dacia Unirea Brăila ar putea arăta cam aşa: Drăghia (cpt.) – Kuşnir, Robuste, Cruz, Fota – Trandu, Costin – Tudoran, N’Koyi, Popa – Martin.

Practic, aproape sigur, va fi acelaşi prim unsprezece ca şi în partida cu Dunărea Călăraşi. Chiar dacă Dan Alexa i-a introdus atunci la pauză pe Morar şi Luque în locurile lui Popa şi Costin, credem că astfel de schimbări în primul unsprezece sunt puţin probabile. În primul rând, Popa este greu de scos din echipă, având în vedere că este golgheterul echipei, cu 11 goluri marcate, iar Costin are un profil mai defensiv decât cel al lui Luque, care este şi suspendat, de altfel, şi, în mod logic, la Brăila nu puteam adopta aceeaşi tactică ofensivă precum în repriza a doua din Giuleşti, dat fiind că este un meci în deplasare, împotriva unei echipe incomode.

În acelaşi timp, Dan Alexa ar putea avea opţiuni interesante şi pe banca de rezerve, acolo unde, există şanse să-l vedem pe Rafa Jorda, atacantul spaniol proaspăt sosit în Giuleşti şi care ar putea debuta. Fota şi Tudoran, în bună măsură datorită evoluţiei lor în faţa Dunării vor rămâne juniorii din teren, singurul care le-ar putea crea concurenţă fiind Cristian Raiciu. Doar că pe postul său, cel de mijlocaş central, se află, în acest moment, Trandu, Costin şi Luque, jucători de o calitate mai bună, pe un post cheie.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required