Curentul anti-Şumudică e în floare

ŞUMUDICĂ
Marius Şumudică

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Marius Şumudică a primit o sancţiune discutabilă din cauza faptului că a pariat. Având în vedere cum sunt regulamentele noastre, nimeni nu poate şti dacă sancţiunea este corectă. Nici nu contează până la urmă, important este că e una dubioasă. Care miroase a putregai grav. Să fie dictată şi pusă imediat în aplicare într-un moment atât de important al carierei sale, este ca şi cum condamni un om la moarte şi îl execuţi în secunda doi, fără să mai aibă vreo cale de atac sau vreo clipă de respiro.

Marius Şumudică poate a greşit, dar să fie exclus timp de şase luni, să nu aibă dreptul NICI MĂCAR SĂ ASISTE LA ANTRENAMENTELE ECHIPEI SALE!!! este prea strigător la cer. Miroase clar a orchestraţie şi ne arată foarte evident că există interese din alte părţi. Interese care nu vor Astra campioană, ci alte echipe. Că doar caşcavalul din Liga Campionilor e gros. Dar ştiţi ce? Astra este singura echipă care poate ajunge acolo! Dinamo nu are dreptul, iar Viitorul, Pandurii şi Fcsb sunt, per total, doar nişte glume proaste ale unui fotbal infect.

Nişte produse care nu vor răzbi vreodată într-un fotbal corect, într-un fotbal jucat pe bune şi nu în care domină tertipurile. La Astra s-a construit ceva în timp, ceva durabil, care a rezistat numeroaselor presiuni. A rezistat şi datorită antrenorului şi datorită grupului. Au zis să decapiteze totul de sus şi par să reuşească. Altfel este inexplicabil de ce decizia a devenit executorie şi a fost pusă în aplicare cu atâta grabă, când mai sunt şi alte căi de atac. Revenim la cazul condamnatului la moarte… Dar ce frumos ar fi ca Şumudică să ne demonstreze că poate câştiga acest război şi prin telepatie!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required