Braila – Rapid 1-1. Un egal cat o victorie!

Rapid a reusit egalarea pe final, prin golul lui Morar (vezi aici golul) din pasa lui Fran Cruz, in doar 8 jucatori de camp, dupa eliminarile  lui Trandu si Madalin Martin. Vom reveni cu amanunte.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

6 COMENTARII

 1. Asemenea echipe nu trebuie sa dispara. Trebuie sa primeasca niste conditii mai bune. Poate ai uitat de partida Rapid- Vitesse Arnhem din Giulesti. Era meci de cupa UEFA iar terenul arata mai prost decit mlastina din Braila. Trebuia sa disparem si noi atunci pentru ca aveam o puscarie de gazon?

  Sa nu uitam nici faimoasa „orezarie din Ghencea”. Sa nu uitam nici plaja de pe 23 la partida Romania- Danemarca 2-5.

  Te cam grabesti. Te-ai grabit sa faci bascalie si de baza Clincenilor. Ai uitat ca iarna trecuta Pustai antrena echipa in conditii deplorabile.

 2. O să continuăm să ne expunem părerea. La Brăila nu s-a jucat pe teren, ci în mlaştină. Asemenea echipe, cu asemenea condiţii, trebuie să dispară! Nu poţi asigura condiţii decente, la judeţ! Aia e! Şi pe Giuleşti a plouat cu Dunărea, dar n-a fost mlaştină.

 3. Personal, cred că arbitrajul nu a fost greșit astăzi. Și aș fi crezut la fel și dacă nu aveam bucuria golului din final. Mai puțin reușita lui N’Koyi, care cred că a fost greșit anulată, dar faza e atât de la limită încât înțeleg o atare greșeală. Penalty-ul e indiscutabil – mă mir că Robuste n-a reușit, la experiența lui, ori să-l evite, ori să fie ceva mai discret (pare oricum că acolo a fost o luptă în noroaie pentru păstrarea echilibrului iar Robuste încerca nu doar să oprească atacantul, ci să se și țină pe picioare – dar și neglijența se pedepsește la fel). Poate la Trandu n-ar fi fost chiar de cartonaș roșu, pentru un asemenea teren, dar oricum avea un galben din prima repriză și-ar fi urmat automat eliminarea, căci de galben era (senzația mea a fost că el n-a intenționat să-l faulteze pe brăilean, doar că respectivul, în cădere, se răsucește spre zona de unde venea Trandu și ajunge în talpa lui). Iar de Mădălin Martin ce să mai zic? Când știi că ai deja un cartonaș (luat pentru o fază în care ar fi putut, totuși, să-l sară pe portarul Brăilei), tu plonjezi cu mâna întinsă spre minge? Ce se aștepta, că dă gol și se validează? Era clar că mingea e la o distanță de mână cam ca la volei, n-ar fi putut niciodată să-l păcălească pe arbitru. Mădălin Martin ar fi bine să se maturizeze odată – trec anii și el se comportă tot ca atunci când a fost promovat la echipa mare…

 4. Vai de capu’ nostru.

  Meciul trecut nu stiati cum sa mai ridicati in slavi echipa. Ca suntem cei mai valorosi, ca nu avem cum sa avem probleme cu nimeni, etc.

  Reveniti-va un pic, Rapid o sa fie ciuca batailor in Liga I din moment ce se zbate cu Avantu’ Prabusirea Braila in Liga a II-a.

  Urmeaza Bucovina, care ne-a umplut poarta pe unde ne-a prins…

 5. Penalty-ul trebuia repetat, jucatorul brailei cu numarul 9 a intrat in semicerc inainte ca executantul sa loveasca mingea.

 6. A fost un egal meritat avand in vedere ca arbitrul era de pe alta lume, am avut gol valabil in prima repriza si cele 2 eliminari au fost degeaba, putem zice ca la trandu poate a fost o interventie dura, dar nu e niciodata de rosu, iar la martin e fara cuvinte, centralul se uita la alt meci. Dar trebuie sa ne multumim si cu putin si sa fim tari ot meciurile viitoare. Bafta baietilor si FORTA RAPID