Ovidiu Herea îl regretă pe Copos

Copos
Copos a vrut să concesioneze Giuleştiul pe 49 ani

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Ovidiu Herea nu concepe ca Rapid să rateze promovarea în Liga 1. Fostul giuleştean şi-ar dori un finanţator ca George Copos, care să transforme din nou Rapidul într-o forţă a fotbalului românesc. După ce s-a despărţit de Skoda Xanthi, acolo unde a marcat de trei ori în 19 meciuri sub comanda lui Răzvan Lucescu, mijlocaşul de 30 de ani nu ia în calcul o revenire în România până când Rapid nu va redeveni o forţă.

Herea, care a petrecut 6 ani în Giuleşti, este nostalgic după perioada în care George Copos era finanţatorul alb-vişiniilor. „Domnul Copos investea foarte mulţi bani, aducea jucători foarte valoroşi, se plăteau salarii foarte bune, jucam în cupele europene şi ne băteam an de an la campionat„, a declarat Herea.

Rapid va începe anul de pe poziţia a doua a Seriei 1 din liga secundă, la egalitate de puncte cu Dunărea Călăraşi, dar cu un meci în minus. Prima partida din 2016 este în deplasare cu Academica Clinceni, pe 27 februarie. Ei sunt principalii favoriţi la promovare în Liga 1. Eu zic că vor promova la pas, având în vedere tradiţia clubului, suporterii. Nu se pune problema ca Rapid să nu promoveze„, a precizat Herea.

Sursa: Digi

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required